2777
2789

دخترم دوسال وچهارپنج ماهشه،سه چهارماه پیش خیلی راحت ازپوشک گرفته شد،چندشب پیش پارک بودم بایه بچه بازی میکرد باباش رفت طرفشون وبعدش دخترم اومد پیشم وچسبید به من حتی سرسره هم میرفت منو میبرد بالاوهمش چشمش به اون اقاهه بود،من فک کردم چون قبلا براش گفتم که بایددست منو بگیری اقاهه وخانمه تورو میدزدن وازین داستانا اومده پیشم،توی راه خونه گفت اقاهه گفتن إ برو اونور،بالحن تند،همینکه رسیدیم خونه برای اولین بارروی فرش جیش کردو بعداونم روزی چندبارتکرارمیشه،راهی دارین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری گرفتی دختر من یکسال و ۱۱ ماهشه گاهی میگ گاهی نمیگه عشقی یا نصفشو انجام میده نصفشو میره رو فرش

دخترمن همسن دخترشمابود یه هفته خودمو اذیت کردم بااینکه شب پوشکش خشک بود،ولی دوباره بستم چون رفتیم مسافرت وبایدزیاد میموندیم،هواگرم شد به پوشک حساسیت نشون داد ودون دون قرمز شد منم بازکردم که نسوزه وگفتم پوشک نیستی و بایدبریم دسشویی فقط دوسه بارخیس کرد وتمام دیگه هم پوشک نکردم

چجوری گرفتی دختر من یکسال و ۱۱ ماهشه گاهی میگ گاهی نمیگه عشقی یا نصفشو انجام میده نصفشو میره رو فرش

بنظرم چندماه دیگه بهش فرصت بده اماده بشه دوسه روزه تمومه،بچه برادرمن مامانش ازیکسال ونیمگی داره هم خودشو هم بچشو اذیت میکنه بچه داره سه سالش میشه هنوزعشقی میگه

دعواش اصلن نکن سر هیچ چیزی 

و بیشتر براش وقت بزار و باهاش بازی کن 

وقتی دوباره احساس امنیت کنه خوب میشه

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤
دخترمن همسن دخترشمابود یه هفته خودمو اذیت کردم بااینکه شب پوشکش خشک بود،ولی دوباره بستم چون رفتیم مس ...

من ن ی بار خیس میکنه تسلیم میشیم سریع پوشکش میکنم 

اصلا نمیدونم چیکار باید کنم