2777
2789
عنوان

نمیدونم چرا اتباعو با مهاجرای کشورهای اروپای مقایسه میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 31 پست

هرارتا تاپیک زدن اینجا کارزار راه انداختن چقدر تبلیغ کردن برین امضا کنین فردا روزی اگه جنایت کنن تجاوز کنن چون غیر قانونی هستن نمیشه پیداشون کرد اما اخرش یه عده میومدن با ادعاهای سرشکمیشون انگ نژاد پرستی میزدن تاپیک میزدن خواهر برادرای افغان همدردی مارو بپذیرین از لج ایرانیا برای اونا تاپیک میزدن که ناراحتتونیم اگه اخ شدین 

وقتی با یه جمله زوزه ی کفتارا بلند میشه😁🤸مثل همیشه رو سیاهی موند به ذغال💪 نان حلال بر سر هیچ سفره ای بیات نمیشود       #نان _حلال

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا باید اتباع غیرمجاز اخراج شن مشکل اینه که مردم فحش هم میدن بهشون حتی به بچه‌ها.

واقعا نمی‌فهمم چرا نمی‌فهمید ما برق و آب گاز غذا و خونه برای خودمون کمه چرا باید اونها استفاده کنن وقتی به خودمون نمی‌رسه بحث قانونی و غیر قانونی نیست بحث مکیدن منابع ماست بحث بیکار شدن کارگر ایرانیه بحث گرانی به خاطر تقاضا زیاده بحث فرهنگ ایرانیه

واقعا نمی‌فهمم چرا نمی‌فهمید ما برق و آب گاز غذا و خونه برای خودمون کمه چرا باید اونها استفاده کنن و ...

من کاملا باهات موافقم اما اوناییش.که اینجا ازدواج و بچه شش تازایبدن  دیکه نمیرن لامصباااااا که اه😡😡

از همون اول باید جلوشونو میگرفتن .

آخه این ایرانیای احمق که دخترو پسراشون به عنوان عروس دوماد میگیرن 🙄🙄

من مامانم مذیر ی موسسه خیریه اس بابا طرف دختر سن بالا داشته که ی کم بنده خداازلحاظ ذهنی عقب موندس داده افغانی چندتابچه داره همه محتاج فکر کنم زیر پوشش بیمه هم نیستن خب این مرتیکه باید دخترشو پیش خودش نگه می داشت نه اینکه بده افغانی ۴ تابچه هم اضافه بشه بدبختر از اینکه

بابا مکه ایرانی قحطه .

نمیدونم والا ماکه خسته شدیم.

فقط ی تعداد کمی بخ عنوان نیروی کار لازمه بقیه هممنمممه اخرااااااج من باشم این تصمیمو میگیرم