2777
2789
عنوان

اومدم خونه مادرشوهرم اینا

802 بازدید | 31 پست

یه عالمه ام با خودم مرغ ماکارانی اینا آوردم اما حس میکنم اضافی ام مثلا هیچی تعارف نمیکنه چایی میاره میبره میزاره دورترین نقطه نذری آوردن به شوهرم میگه بخور اما به من یکبار نگفت من نمیخورم اما دوست دارم تعارف کنه حس اضافی بودن یا سربار بودن نداشته باشیم یا پتوهای نو قایم کرده کثیف هارو که تو حیاط میندازن آورده به ما🫤  دیشب انقدر تو بدنم پشه رفته برداشتیم با شوهرم انداخیم اونور به زور پتو درآوردیم خودمون 🥲واییییی چیکار کنم جاییم ندارم برم خودشون بیشتر از ما میان خونمون اما من هیچ وقت بی احترامی نکردم همیشه شده ده بار تعارف میکنم هرچی داشته باشیم میارم اما دیگه میخوام مثل خودشون رفتار کنم این چندروز که اینجایبم نمیدونم چطوری سرکنم اعصابم آروم اصلا راضی نمیشه چیزی بزاره انگار ما رفتنی فقط شام ناهار درست می‌کنه 🫤 به من میگه پاشو خودت بزار منم که اصلا نمیدونم وسیله هاشون کجاست دو ماه یکبار میایم 

قشنگ همسرتو بپز و ایشون هوات رو داشته باشه. 

برات چایی بیاره،  پتو خوب بیاره، غذا بیاره و.. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قشنگ همسرتو بپز و ایشون هوات رو داشته باشه. برات چایی بیاره، پتو خوب بیاره، غذا بیاره و..

شوهرم تو خونه خوبه اما میایم اینجا کامل اخلاقش عوض میشه دیشب یدونه  پتو نو آورده مثلا مامانشو بیدار کرده نصفشو انداخته زیر اون نصفشم زیر من رومم که هیچی نبود بکشم🫤🫤

شوهرم تو خونه خوبه اما میایم اینجا کامل اخلاقش عوض میشه دیشب یدونه پتو نو آورده مثلا مامانشو بیدار ...

شب شد بگو من اینجوری خوابم نمیبره

برو سر کمد رختخواب ها هر چی لازم داری برای خودت بردار

اینجا تبادل نظره اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم حوصله ندارم
ببین به خودت احترام بزار جایی که محلت نمیدن نرو. درًمن زیادم ازشون پذیرایی نکن توخونه. درکل سرت به ...

نمیشه که خواهر من شوهرم داره میاد منم که تنها تو یه شهر دیگه چطوری بمونم

شوهرم تو خونه خوبه اما میایم اینجا کامل اخلاقش عوض میشه دیشب یدونه پتو نو آورده مثلا مامانشو بیدار ...

دفعه بعد خودت پتو ببر بعدم باید پرو باشی اگه چند روز میمونه خودت غذا بپز چیزایی که می‌برید حداقل تا خودتون اونجایی بپز

مدام هم از همسرت کمک بگیر تا مادر لجش بگیره خودش بیاد کمکت

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
زن من هروقت میریم خونه مادرم هی میگ بریم خونمون حوصلش نمیاد حتی ۱شب بمونه..منم نمیمونم خونه باباص ای ...

وقتی میرید خونه مادرتون به همسرتون توجه کنید پذیرایی کنید تنهاش نزارید مهربونی کنید نزارید بهش بی احترامی بشه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
زن من هروقت میریم خونه مادرم هی میگ بریم خونمون حوصلش نمیاد حتی ۱شب بمونه..منم نمیمونم خونه باباص ای ...

شما باید حواستون بهش باشه حتما چیزی ناراحتش میکنه شما دورش بچرخید بهش احترام دو برابر بزارید ببینید دیگه همچین حرفی باز تکرار میکنه