2777
2789
عنوان

خیلی دلم از دست بابام شکسته

162 بازدید | 14 پست

لطفا فقط اونایی بیان ک باباشون اذیتشون کرده

الان ی روزه باش قهرم

بابای من ی آدم مذهبی خودشیفته است 

آدمای خودشیفته اینجورین که ی احساس خود برتربینی دارن و حالا فک کن مذهبی ام باشن

فکر میکنن خودشون جاشون بهشته بقیه جهنم

پدر من جز بالحن نصیحت تحقیر آمیز جور دیگه ای بلد نیست حرف بزنه

از کودک همسری متنفرم چون مامانم ۱۵ سال از بابام کوچیکتر بود

این مرد خودشیفته عزت نفس ی دختر ۱۲ ساله زیبا رو ب مرور خورد کرد

انقدر زجرش داد و تحقیرش کرد ک نگو 

و با ما بچه هاشم همین کارو کرد

ریز ب ریز بخوام تعریف کنم اونایی ک تجربه نکردن نمیدونن چی میگم

اما وقتی ی عمر لحظه ب لحظه مادرت خواهر برادرات و خودت تحقیر بشین میفهمی

مادرپدرم و بعضی خواهراش و اکثر فامیلاشونم همینجورن

فک کن وقتی بامون حرف میزنه از نگاهش نفرت میباره

و بدتر از همه ایده آل گراست

مثلا داداش من نماز میخوند میگفت فک کردی نمازت ب چ درد میخوره وقتی بعدش دعا نکنی😏انقد گفت و دخالت کرد ک دیگ نخوند

متنفرم از آدمای مذهبی این مدلی

انقدر مامانم زجر کشید سر اینکه هر لحظه باید ازغرور ما و خودش دفاع میکرد ک سرطان گرفت و مرد

ی شب قبل مردن چی بش بگه خوبه؟

ن گفت دوست دارم ن گفت حلالم کن 

بش گفت (مامانم تو حالت کما و کاهش هوشیاری بود)دیگ نمیتونی عصبانی بشی😏

چون بابام از این خونسردا بود ک با آرامش و کنایه خون ب جگر مامانم میکرد و مامانم با عصبانیت و داد جواب میداد

الهی بمیرم برات مامان

الهی اون مادربزرگ و عمه های کثافتم  تا قیامت زجر بکشن ک من نفرینشون میکنم

سر همین گیرای مذهبیش گفت من اصن دختری ندارم ب اسم تو

خیلی ناراحت شدم و دیگ نمیخوام ببخشمش

حالا من ی آدم با حجاب معمولی ک فقط چادر نمیپوشه ن تو عمرم ناخن کاشتم ن مژه  ن آرایش زیاد 

خیلی معمولی و پاک بوده ۹۰درصد زندگیم

ای الهی خدا بزنه به کمر بابات

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا ورش داره از روی زمین حالم بهم خورد یا این حرفی که به بیمار محتضر درحال مرگ زد خوب اعصابی داری  خداصبرشو بهتون داده من بودم متاسفانه برخوردم ناجور میشد 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

بابای منم خیلی مذهبی و تعصبی و ترسناکه مامان هم سن کم باهاش ازدواج کرد ولی توسری خور و مذهبیه عین خودش متنفرم از مغزهای پوک و حال بهم زنشون زندگی من یا با مرگ اونا خوب میشه یا مرگ خودم اصلا تا به الان هیچ لذتی نبردم از این زندگی لعنتی به خاطر وحشی گری های اونا

ای الهی خدا بزنه به کمر بابات

آی ن دلم نمیاد😭

فقط از ته دل آرزو میکنم قبل از اون بمیرم

چون هی مامانمو بازی روانی میداد ک دو روز دیگ من میمیرم بچه ها عرضه هیچ کاری ندارن فلان

ولی مامانم ب زجرناک ترین حالت مرد و حتی شبای آخر ی شب بالاسرش بیدار نموند

الانم ظاهرا ناراحته 

ی استرسم اینه عمه های عوضیم براش زن بگیرن

فقط دعا میکنم من قبلش بمیرم ک عذاب وجدان بگیره

العی بابات به خاک سیاه بشبنه

ن نگین

فقط کاش روزی بیاد ک بفهمه با ما چ کرده

فک کن میگفت حدیث هست آدم مومن از نصیحت استقبال میکنه بچه های من چرا اینجورین

کی از تحقیر شدن استقبال میکنه

کی خوشش میاد کل زندگیش بهش حس ناکافی بودن بدن

الان من ب خاطر مشکل کمبود محبت و عزت نفسو کمال گراییم هیچوقت نمیتونم ازدواج موفقی بکنم بعد همینو میزنه تو سرم

چند سال پیش بم گفت تو ام ک سرنوشتت این شد زیبایی ام ک نداری😭گفتم خب ب خودت رفتم لابد

در حالی ک من زشت نبودم😭چقدر بعد اون زجر کشیدم ک خدایا من چقدر زشتم ک بابام بم میگه 

ک هیچوقت هیشکی تو خانواده بم نگفته تو خوبی

دررحالی ک الان تو محیط کارم همه همکارام همیشه میگن  قشنگی بدون اینکه من پرسیده باشم

بابای منم خیلی مذهبی و تعصبی و ترسناکه مامان هم سن کم باهاش ازدواج کرد ولی توسری خور و مذهبیه عین خو ...

حالا من مامانمم مذهبی بود بلدم نبود ابراز محبت کلامی 

ولی ما انقدر عشق از این زن گرفتیم انقدر دوسمون داشت انقدر برامون هر کاری میکرد ک از وقتی رفته من دارم از کمبود محبت میمیرم

مامانمم یهو یچیزایی میگفت ولی لحن مامانم کجا و لحن پدرم کجا

عزیزه من روح مادرت شاد باشهباابات حواب کاراشو میگیره مطمئن باش...منم از بچگی از دست این مرده زجر کشی ...

شما هم این حس که قرآن گفته با پدرمادر خوب باشید حتی بد کردن ولی شما باهاشون خوب نیستید بهشون حس بد دارید عذاب وجدان بهتون میده ؟

من که دو ماهه حرف نزدم باهاشون 

🥲

منم بابام همین جوری بود. از بچگی تا حالا کدام تحقیر و عصبانیت شو دیدیم ولی جالبه بالعکس بابای شما کاملا غیر مذهبی بود و هی توهین به شیعه میکرد. نمی‌دونم از لج اون بود یا خودمون به این رسیدیم. ولی ما بچه ها خیلی آروم و معتقد شدیم بخاطر مامان مون که صبر میکرد و همیشه ساکت بود. واقعا اخلاق بد بدترین چیزه ربطی هم به دین نداره اتفاقا آدمای مذهبی که بد اخلاقن ده برابر بیشتر عذاب قبر و قیامت دارن

🥲

شما هم این حس که قرآن گفته با پدرمادر خوب باشید حتی بد کردن ولی شما باهاشون خوب نیستید بهشون حس بد د ...

وای آفرینکامتتو ندیده بودم اتفاقا الان تاپیکشوزدم😭

چقد آدم مث من زیاده

شما هم این حس که قرآن گفته با پدرمادر خوب باشید حتی بد کردن ولی شما باهاشون خوب نیستید بهشون حس بد د ...

من شده ۸ ماه هم حرف نزدم

حرف نمیزنم ک بی احترامی نشه چون نمیتونم حرفای چرت پرتشون جواب ندم

با مادرم مشکلی ندارم