سلام دوستان من حامله بودم گفتن بچم شکاف کام و لب داره کلا صورتش مشکل داشت همه جاش سالم بود ولی ختم بارداری دادن کلی دکتر و سونوگرافی رفتم ک ان شاءالله دروغ باشه و اشتباه شده باشه ولی ۱۰ تا سونو رفتم همه همونا رو گفتن پزشک قانونی مجوز سقط داد و سقط کردم خیلییی عذاب کشیدم هم روحی هم جسمی الان میخوام باردار بشم میترسم بنظرتون پیش چ دکتری باید برم مشهدم؟؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
میترسم نکنه بازم همون اتفاق بیفته...تنها دلگرمی اون روزا فقط حرف سونوگرافی رفتم پیش مرادی بهمون گف دخترم و پسرم اصن نترسین بازم حامله بشین این فقط یک اتفاق بودده
پرسیدم از بهترین متخصص پرسیدم گف چون کام هم هس اصن نمیتونه شیر بخوره و ده تا عمل سختت داره بعد از عمل هم ممکنه نتونه صحبت کنه چون عمل کام سخته ب هر دری زدم ک نگهش دارم گفتن فایده نداره چون چشاش هم مشکل داشت و لبش شکاف داشت کام هم پایین هم بالا کلا شکاف
چه قدر سخت .انشالله بزودی یه بچه سالم بدنیا بیاری و مرهم دردت بشه عزیزم
ینی مرگ رو جلو چشام دیدم اون ده روز همش این سونو اون سونو ک فقط یکیشون بگه سالمه اینقدر من و شوهرم گریه کردیم ک حد نداشت هرچقد در توانمون خرج کردیم ن خواب داشتیم ن خوراک خیلیییی سخت بود ولی نشد ک بمونه