2777
2789

سلام دوستان من حامله بودم گفتن بچم شکاف کام و لب داره کلا صورتش مشکل داشت همه جاش سالم بود ولی ختم بارداری دادن کلی دکتر و سونوگرافی رفتم ک ان شاءالله دروغ باشه و اشتباه شده باشه ولی ۱۰ تا سونو رفتم همه همونا رو گفتن پزشک قانونی مجوز سقط داد و سقط کردم خیلییی عذاب کشیدم هم روحی هم جسمی الان میخوام باردار بشم میترسم بنظرتون پیش چ دکتری باید برم مشهدم؟؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میترسم نکنه بازم همون اتفاق بیفته...تنها دلگرمی اون روزا فقط حرف سونوگرافی رفتم پیش مرادی بهمون گف دخترم و پسرم اصن نترسین بازم حامله بشین این فقط یک اتفاق بودده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نزدیک ۱۹ هفته یک روز دیگه اگ میگذشت پزشک قانونی مجوز نمیداد چون تا ۱۸ هفتگی فقط مجوز میدن

آهان.بعضی روزا هستن که نباید اون روزا اقدام به بارداری کرد 

میگن بچه لب شکری میشه مثلا روز غدیر 

نمیدونم درسته یا نه خرافاته یا نه

پیش پزشک ژنتیک برید اول 

آهان.بعضی روزا هستن که نباید اون روزا اقدام به بارداری کرد میگن بچه لب شکری میشه مثلا روز غدیر نمیدو ...

اقدام ما برج ۸ بود چ روزایی مثلا؟؟؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونم دقیقا اگه میخای از یه روحانی بپرس باید بری ازمایش ژنتیک بدی ازمایشات هورمونی بدی سابقه لب شک ...

ن اصن اتفافا همه ی سونوهایی ک میرفتم هم پرسیدن گفتم سابقه نداریم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ببخشید میپرسم یا ناراحتت میکنم .امکان اینو نداشت وقتی بدنیا میاد عملش کنن؟

پرسیدم از بهترین متخصص پرسیدم گف چون کام هم هس اصن نمیتونه شیر بخوره و ده تا عمل سختت داره بعد از عمل هم ممکنه نتونه صحبت کنه چون عمل کام سخته ب هر دری زدم ک نگهش دارم گفتن فایده نداره چون چشاش هم مشکل داشت و لبش شکاف داشت کام هم پایین هم بالا کلا شکاف 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ن اصن اتفافا همه ی سونوهایی ک میرفتم هم پرسیدن گفتم سابقه نداریم

اهان.پس کاملا اتفاقی بوده 

ممکنه دیگه پیش نیاد ولی محض احتیاط اگه هزینه هاش براتون مشکلی نداره برید مشاوره ژنتیک بشید 

پرسیدم از بهترین متخصص پرسیدم گف چون کام هم هس اصن نمیتونه شیر بخوره و ده تا عمل سختت داره بعد از عم ...

چه قدر سخت .انشالله بزودی یه بچه سالم بدنیا بیاری و مرهم دردت بشه عزیزم

قند روزای تلخ منی دخترم

چه قدر سخت .انشالله بزودی یه بچه سالم بدنیا بیاری و مرهم دردت بشه عزیزم

ینی مرگ رو جلو چشام دیدم اون ده روز همش این سونو اون سونو ک فقط یکیشون بگه سالمه اینقدر من و شوهرم گریه کردیم ک حد نداشت هرچقد در توانمون خرج کردیم ن خواب داشتیم ن خوراک خیلیییی سخت بود ولی نشد ک بمونه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40