لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شیاف بذار اب رو اتیشع من شیاف نباشه خودکشی میکنم از درد
میخوام بذارم بلد نبستم
لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍
من نمیدونم چطور بعصیا ۳۰ و خورده ای میشن پریودشون تموم میشه از بدشانسی من فکر کنم تا ۵۰ و خورده ای پریود بشم ای خدا نه قیافه دادی نه کار نه خونواده خوب نه زندگی خوب پریودم شد قوز بالای قوز . ای چه شانسی دارن بعضيا زود یایسه میشن یا بعصیا پریودشون ۲ یا ۳ روزه است ای شانس . هیجا شانس نداشتم
من نمیدونم چطور بعصیا ۳۰ و خورده ای میشن پریودشون تموم میشه از بدشانسی من فکر کنم تا ۵۰ و خورده ای پ ...
چه سودی داره زود یائسه شدن
دیگه باردار نمیشن
امضامو میخونی اگر نگاهت افتاد تا آخر بخون 🥹برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین ✨🍀لطف کنید ی صلوات برای وسواس فکری و حاجاتم بفرستی🍀اگر سوالی درباره رشته ام داشتین بپرسید ✨