2777
2789

سلام دوستان

قراره هفته اینده  دوروز بیام اصفهان 

و خیلی دوست دارم که از این دوروز نهایت استفاده رو ببرم 

بهم بگید کجا ها برم 

اگه لطف کنید و  بگید رفتن به هرجایی چه ساعتی بهتره ممنون میشم

شب پارک صفه تشریف ببرید ‌. هم باغ نوری قشنگی داره هم فضاش قشنگه و بوئینگ رستوران فضای سبز ‌هم داره ‌. اگر توی روزم بری میتونی باغ وحش و تلکابینش رو بری . پارک نازوان هم باغ پرندگان خزندگان آکواریوم...... داره . شب زیر پل خواجو هم میان میخونن . 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدان نقش جهان شب برو ک خنک باشه بتونی بچرخی وخوش بگذرونی،اگر بازار قدیمی دوست داری سبزه میدون برو،چهارباغ ک حتما برو زیر درختا بشین کیفشو ببر البته یجوری برو ک توگرما نباشه،بعداگر طلا دوسداری توی چهارباغ یه سری به بازار هنر بزن،پاساژا رو بگرد،اگر پارک دوسداری برو ناژوان باغ پرندگان برو ،اکواریوم و...اصفهان شهرزیبای خدا😘🙃

نقش جهان

۳۳ پل

پل خواجو

هشت بهشت

اینا تقریبا همه نزدیک هم هستن و در کمار از یک روز میتونی بری

منارجنبون و پارک ناژوان هم هست که دورن تقریبا و بهتره تو روز بری. باغ پرندگان هم همینطور. اون رو چند ساعت باید وقت بزاری

میدان نقش جهان شب برو ک خنک باشه بتونی بچرخی وخوش بگذرونی،اگر بازار قدیمی دوست داری سبزه میدون برو،چ ...

خیلیی ممنونم

قبلا اصفهان رفتم ولی مقصد اصلی شهر دیگه بوده و فقط یه نصف روز اونجا بودم

الان خیلی ذوق دارم 

ممنونم بابت راهنمایی هات 🙏🌸🌸

به نظرم وقت برا ناژوان و باغ پرندگان نزار، چون استانای دیگه هم این چیزا رو دارن...

ولی  یه روز برو سی و سه پل و  پل خواجو ،چهار باغ و کاخ ۸ بهشت.

یه روزم برو  چهلستون و میدان نقش جهان و خرید.

به نظرم وقت برا ناژوان و باغ پرندگان نزار، چون استانای دیگه هم این چیزا رو دارن...ولی یه روز برو سی ...

مرررسی از راهنماییت عزیزم

آکواریوم هم دوست دارم برم

اون چقدر زمان میبره؟

سلام عزیزم😍 اره یادمه شمارومنم خیلی خوشحال شدم اکانتتو دیدمخوبی؟

سلاام

عزیزمم

وای باورم نمیشه مرداد۹۹باهم حرف میزدیم

پنج سال گذشته!!

اره من خوبم خدارو شکر

شما چطوری؟ خوبی؟؟

سلاامعزیزمموای باورم نمیشه مرداد۹۹باهم حرف میزدیمپنج سال گذشته!!اره من خوبم خدارو شکرشما چطوری؟ خوبی ...

واقعا ۵ سال گذشته😍 اونموقع بزرگترین دغدغم چی بود یادته؟

من اینجا اصلا با کسی دوست نمیشم جدیدا هم خیلی کم میام ولی شما دوست خوب من بودی❤️

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن