2777
2789

از عطاری صاف کننده خون بخرید استفاده کنید

همون بار اول دوم که استفاده کنید به صورت محسوس خیلی کم میشه...ولی خب هرچی بیشتر استفاده کنید بهتر...ضرر هم نداره...به نظرم هممممه باید استفاده کنن حتی اونایی که این بیماریا رو ندارن

یا انار بخورید...شربت رب انار...اب انار

یا شربت سکنجبین طبیعی یه مدت بخورید...میره

لواشک و ترشیجات(بجز سرکه طبیعی انگور) رو کمتر مصرف کنید

ولی بهترینش همون صاف‌کننده خون هست.

آسپرین بچه هم خوبه هاااا ولی عوارض داره...یعنی یه جا رو خوب میکنه چندجا رو داغون میکنه

سلامت باشید🌹

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

ممنون دوست عزیز😍

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آقای عطار😂🤧🤣🫵

😅😁

خیلی دوست دارم عطاری بزنم

به امید خدا

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

دستم خیلی خواب میره.علتش چیه؟

خب همین غلظت خون دیگه

که با این صاف کننده خون رفع میشه

امتحان کنید😃

وای منم اینجور شدم ۲.۳ روز انگار دست و پام بی جون و بی حس شدن خیلی میترسم

بله

همین صاف کننده رو استفاده کنید حل میشه

البته...طولانی مدت استفاده کنید