2777
2789
عنوان

دعوامون شده تقصیر منه یا شوهرم❓

195 بازدید | 12 پست

اول بگم زمانی که شوهرم اومد خاستگاری خیلی چیزارو دروغ گفتن شغل دارایی تحصیلات در واقع گنجشک رنگ کردن جای قناری فروختن هی پله پله برام رو شد ...تا زمانی هم که بچه دار بشیم درامدش بد نبود ولی بعد مشکلات مالی شدید پیدا کردیم و خیلی سختی کشیدم وقتایی هم که یه ذره اوضاع مالیش خوب شده نشون داده جنبه نداره خیلی اذیتم کرده تا پول نداره باهام خوبه حالا ما دو سه سال پیش یه وام گرفتیم که شوهر عمم ضامنشه هر موقع پول نداریم برای قسط زنگ میزنم به بابام قسطو میده بعد پولو برمیگردونیم به مامانم زنگ نمیزنم چون اونم اخلاقش خیلی بده و حرفای بدی میزنه دو سه هفته پیش مامانم حرفی زد که باعث شد باهاش قهر کنم این سری نمیخواستم قسطو به بابام بگم به شوهرم گفتم گفت حالا به یکی از دوستام میگم قرض بده اومد دیدم اصلا یادش رفته بگه بعد بابام زنگ زده بود به شوعرم که برای امروز بریم اونجا که آشتی هم بکنیم شوعرم گفت فردا رفتیم به بابا بگو که قسطو بده این صحبتا مال دیشبه صبح شد بیدار شدم دیدم زودتر بیدار شده تو گوشیه گفتیم آماده بشیم بریم گفت فعلا دلم درد داره گفتم خب زنگ بزنم به بابا تا قسطو بده چون امروز از حساب برمیداشتن  گفت نه رفتیم بگو دوباره میگفت دلم درد داره اینجوری نمیتونم تکلیفمو روشن نمیکرد تا آخر زنگ زدم به بابام که قسطو بده بعد با حال گرفته نشسته بودم فهمید ناراحتم گفتم همه میگن بعد از یه سال پول قسط بی ارزش میشه دیگه فشار نمیاره چرا برای ما نمیشه هر سال وضع مالیمون بدتر از قبله همش امید دارم درست بشه ولی نمیشه اونم گفت همه کشور همینه منم گفتم نیست اون گفت هست من گفتم نیست چون میدونم داره با لین حرفا خودشو گول میزنه اونم عصبانی شد زد زیر سفره و همه چی رو پرت کرد میگفت نمک به حروم تف به ذاتت و ازین چرت وپرتا الانم قهر کرده حرف نمیزنه ناهارشو هم نخورده فکر کنم میخواد بره برا خودش بیرون 

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 
جفتت حق دارین واقعا مسایل مالی ادمو عصبی میکنه باید سعی کنید فقط همو درک کنین

به نظرم به اندازه کافی تلاش نکرده بعد این همه مردم تو در حال خرید و آرایشگاهاو کلینیک زیباییا همه شلوغن پس اینا کین؟ اونا هم ایرانین دیگه

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظرم به اندازه کافی تلاش نکرده بعد این همه مردم تو در حال خرید و آرایشگاهاو کلینیک زیباییا همه شل ...

قرار نیست همه مثل هم باشیم من ادم میشناسم تو شهرمون بخدا قسم جون داداشم تو خونشون تلویزیون نیست شام شبشون نون خالیه اما زنه نمیزاره عطری ک میزنه زیر 10 میلیون باشه

عزیزم اگه شوهرت تنبل نیست وتلاش میکنه درکش کن   بااورنمی کنی بعداز ۱۸ سال زندگی این اواخر ازنظرمالی ماهم‌خیلی داریم اذیت میشیم اصلا نمی فهمم حقوقمون چی میشه نیومده تمومه البته الحمدلله خداکمکمون میکنه ولی میخوام بگم پول خیلی به سختی درمیاد و خیلی خیلی خیلی به راحتی خرج میشه 

خودتا با بقیه هیچوقت مقایسه نکن ماهانه چقدر درامد داره ؟

یه ماه مثلا میره سر کار صد و خورده ای درامد داره گاهی بیشتر بعد به بیکاری میخوره 

به نظرم به اندازه کافی تلاش نکرده بعد این همه مردم تو در حال خرید و آرایشگاهاو کلینیک زیباییا همه شل ...

مطمئن باش همه تاحدزیادی مثل هم هستیم فقط اولویت هامون فرق داره اولویت اونا به خودشون رسیدنه

عزیزم اگه شوهرت تنبل نیست وتلاش میکنه درکش کن بااورنمی کنی بعداز ۱۸ سال زندگی این اواخر ازنظرمالی ...

به نظر من به اندازه کافی تلاش نمیکنه مدیریت هم نداره

یه ماه مثلا میره سر کار صد و خورده ای درامد داره گاهی بیشتر بعد به بیکاری میخوره

خداراشکر درامدش خوبه ولی مدیریت ندارید . 

ببین شوهر من درامد کمی داشت ولی من ب خوبی مدیریت میکردم و با همون حقوق کم وام هم برمیداشتم ک پس انداز بشه واسه سر سال ک صاحب خونه میخاد . وام قرض الحسنه نه بانکی ! بانکی مبلغ بالاتر بود و سود بیشتر . 

خودت یکم مدیریت کن اگه میزاره . اعصاب همدیگرا تو بی پولی نریزید بهم 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
خداراشکر درامدش خوبه ولی مدیریت ندارید . ببین شوهر من درامد کمی داشت ولی من ب خوبی مدیریت میکردم و ب ...

مدیریت نداره بدنسازی میره هزینش زیاده الانم اقا قهر کرده باش حرف میزنم جواب نمیده

فعلا وضعیت همه خرابه ولی توکار به قسط نداشته باش خودش به فکر باشه

قسط از حساب شوهر عمم کسر میشه زشته