2777
2789

یا من مشکل دارم؟

مثلا توی جمه داریم شام میخوریم بهو یکی میگه وای عزییزم تو چقدرر اروم غذا میخوری

وای عزییزم خوبه با به بچه هنوز انقدر لاغری 

میدونید حس میکنم در غالب دوستی دارن حس منفی منتقل میکنن

ادم میمونه چی جوابشونو هم بده

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

اون *وای عزیزممممم* از صدتا فحش بدتره

وکیل پایه یک دادگستری👩‍⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون *وای عزیزممممم* از صدتا فحش بدتره

خیلی حس منفی میده 

من موندم غذا خوردن منو چرا دیگران باید نگاه کنن

من همونجا فقط بهش بالبخند گفتم عزیزم حرفت منو معذب کرد 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
خیلی حس منفی میده من موندم غذا خوردن منو چرا دیگران باید نگاه کننمن همونجا فقط بهش بالبخند گفتم عزیز ...

اره واقعا هم خیلی زشته به غذاخوردن یکی ادم کار داشته باشه یادمه تو کتاب ادبیات ابتداییمون یه حکایت بود میگفت موقع غذا خوردن سرت تو بشقاب خودت باشه 

وکیل پایه یک دادگستری👩‍⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

شما حساس نیستی

نمیدونم چرا توی هرجمعی میدم توی مخ یه عده هستم 😐

به همه چیزمن دقت میکنن و بابت همه چیز باید حرف بزنن 

کار به کار هیچکس ندارم

ولی همه سرشون تو همه چیز منه 

اخه چرا

نمیدونم چرا توی هرجمعی میدم توی مخ یه عده هستم 😐به همه چیزمن دقت میکنن و بابت همه چیز باید حرف بزنن

اهمیت نده اینجوری فقط خودت اذیت میشی ازبیشعوری اونا چیزی کم نمیشه 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

سلام روزتون بخیر

ی تاپیکی دیدم علوم ازمایسگاهی خوندید

من ب احتمال زیاد امسال ازاد برم این رشته

میشه چندتا سوال جواب بدین؟

شرایط کاری چجوریه

ینی چن ساعت توی روز کار میکنید

و درامدش حدودا چقده

سلام روزتون بخیری تاپیکی دیدم علوم ازمایسگاهی خوندیدمن ب احتمال زیاد امسال ازاد برم این رشتهمیشه چند ...

سلام عزیزم عین بقیه کادر درمان تو بیمارستانیم وشیفت درگردش

نمبدونم که منچن ساعت در روزو حقوق حدودا چندبخدا قصد فضولی ندارمفقط کسی نیس جواب بده

هر شیفت ۶ساعت ونیمه 

صبح عصروشب شیفت داریم حتی روزهای تعطیل 

حقوق من که اوایل کارمه ۱۶تومن