2777
2789
عنوان

فقط من از عشق ابدی بدم میاد یا کسی هم اینجا مثله من هس

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 29 پست

من اصلا نگا نکردم حتی یک دقیقه

ولی متنفرم از این برنامه

کجا دخترای ایرانی اینطوری‌ین یا پسراشون

معلوم نیست اینا رو از کدوم باغ‌وحش آوردن

خدا رو شکر کشورای همسایه گردنشون گرفتن و توی ایران نیستن چین اینا😂

کل این استراتژی عشق ابدی قضیه‌ی بی‌ناموسی‌یه!! و گرنه خانواده‌های ایرانی دیگه اینطوری نیستن

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂تو زاده‌ای از جنس درد ولی سرشار از امید💕 به قول شاعر ( اهل هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ..! )..در تلاش داشتن زندگی خوب، حال خوب🦋همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍

من همه قسمتاشو میبینم حتی دوبار خیلی قشنگه

دوبار؟؟؟

مگه تو بار اول چیو از دست میدی😐

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصلا ندیدمش

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

من اصلا نگا نکردم حتی یک دقیقهولی متنفرم از این برنامهکجا دخترای ایرانی اینطوری‌ین یا پسراشونمعلوم ن ...

والا منم تعجب میکنم که جوونای ما اینجوری باشن یه مشت هول بی خانواده رو دور هم جمع کردن قشنگ مشخصه بهشون سناریو دادن 

تنها نیستی منم بدم میاد اما از روی کنجکاوی میبینم کرم دارم آخه😂

¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ از خدا پرسیدم: چرا وقتی شادم، همه با من میخندند! ولی وقتی ناراحتم کسی با من نمیگرید؟ جواب داد:شادی ها برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم‌را برای انتخاب بهترین دوست.....️ ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸

من کل ۴۴قسمت رو دیدم و بجای اینکه رو نقاط منفیش زوم کنمخیلی چیزای مثبت هم ازش دیدم و حتی یاد گرفتمبس ...

ببینید

اون چیزی که برنامه‌های اینطوری و ساخته شده در خارج از ایران بازتاب میدن بیشتر فرهنگ یک کشوره

که اینا با عرض پوزش با جفت پا ریدن توش

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂تو زاده‌ای از جنس درد ولی سرشار از امید💕 به قول شاعر ( اهل هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ..! )..در تلاش داشتن زندگی خوب، حال خوب🦋همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍

والا منم تعجب میکنم که جوونای ما اینجوری باشن یه مشت هول بی خانواده رو دور هم جمع کردن قشنگ مشخصه به ...

شبیه یه سریاله از قبل کل دیالوگا مشخص شدن

چرته این

همه کشورا دارن

راست میگی ولی چینیش که قشنگ بود

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

من اصلا ندیدم 

یه برنامه مشابهش میبینم به اسم the bachelor Australia 

برای تقویت زبان اتفاقی دیدم و واقعا دوسش دارم عالیه

زبانمم تقویت میشه

عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠