2777
2789
عنوان

عطر چی میزنین ❓ برند ژک ساف چطوره

184 بازدید | 18 پست

من همیشه بادی اسپلش میزنم 

معمولا هم برند ژک ساف مدل کوپاکابانا کیس سبز 

بوی طالبی و آبنبات میده ماندگاریش هم تا یک ساعت هست با اینکه عطر نیست ولی ربع ساعت  اول که میزنی اطراف همه متوجه بو میشن 

دیگه اونو توی فروشگاه ها پیدا نکردم ولی تعریف بادی اسپلش ویکتوریا رز مدل صورتی رو خیلی شنیدم قیمتش ۵۰۰ بود 

دیگه دیدم عطر های ژک ساف همین ۵۰۰,۶۰۰ هست گفتم عطر بخرم به جای بادی اسپلش 

کسی تجربه ای داشته ؟ کدوم مدل پخش بو و ماندگاری بهتری داره (زنونه)

نایت ویش تعریف زیاد شنیدم

میشه،بلاخره🌄🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ژک ساف یدونه ادکلن داره چندبار تمدید کردم گرفتم ۷۱۳ هست اسمش،خیلی پخش بو ‌و اسانس عالی داره،شیشه عطر ...

بوش چجوریه 

بوی نارگیلی اینا رو دوست دارم

میشه،بلاخره🌄🌱

نایت ویشو من داشتم

ماندگاری فوق العاده زیاد

ولی خیلی گرمه و مناسب این فصل نیست

بوش رو هم من زید دوست نداشتم

سوییت لاو رو داشتم موندگاری نداره ولی خیلی خوشبو و پر بازخورده

#خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

بوش چجوریه بوی نارگیلی اینا رو دوست دارم

دکانت عطر یارا بگیر

فکر کنم یارا صورتی و یارا نارنجی رو دوست داشته باشی

#خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

لیبره

بوش چطوره واسه روزمره وسرکار اوکی

|کاراموز وکالت| حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌" •درپیچ وخم دنیا دریافتم هرچه بالا رفت پایین آمد الا پرچمت حسین جان💚•  [و قسم به صبر،که تو خدای رویداد های محالی🌱🕊]

لاست چری رو دوست داشتم

بوش چطوره واسه روزمره وسرکار چطوره

|کاراموز وکالت| حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌" •درپیچ وخم دنیا دریافتم هرچه بالا رفت پایین آمد الا پرچمت حسین جان💚•  [و قسم به صبر،که تو خدای رویداد های محالی🌱🕊]

نایت ویشو من داشتمماندگاری فوق العاده زیادولی خیلی گرمه و مناسب این فصل نیستبوش رو هم من زید دوست ند ...

سوییت لاو عشق اصلا بو بهشت میده