2777
2789
عنوان

قد مگه چقدر مهمه مه کنسل کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 49 پست

دو طرف باید از هر لحاظ به هم بیان.

شما با این قدتون ، حاضرین با یه دختر ۱۴۸ سانت وارد رابطه بشید

البته شاید براتون مهم نباشه اما برای خیلیا مهمه

مثلا یه خانمی که قدش ۱۷۱ باشه ، خیلی جالب نیست که پارتنرش ۱۶۹ یا ۱۷۵ باشه ، و معلومه که براش مهمه قد پارتنرش حداقل ۱۷۸ تا ۱۸۰ باشه. اینم بگم قد برای دخترا خیلی مهمه☺.

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

ولی من هیچوقت قد اولویتم نبودبهشم اصلا فکر نمیکردمولی قسمت این بود 🙂

من اولویتم بود ولی نه انقدر بلند 🫠

•| حنا هستم دختری در نی نی سایت |•💕 راپونزل صدام میزنن🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منی ک قدم 173 قطعا برام مهمه طرف مقابلم از خودم بلند تر باشه یعنی بالای 183 باشه ک خب نامزدم 188 خداروشکر

دین من=انسانیت🤍✨️همیشه سعی کردم با وجدان خودم جلو برم🤍✨️از نسل کوروش و یوتاب و آرتمیس و آریوبرزن و...🙂🤍✨️❤️🤍💚🦁با افتخار لرم✨️🤍<اگ با نظرم مخالفی خواهش میکنم مخالفتت رو با دعوا کردن اعلام نکن>

من و همسرم هر دو ۱۷۰ هستیم 

قد برای من جذابیت داشت ولی با دیدن همسرم معادلات ذهنی ام به هم ریخت

من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی...  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 

اتفاقا برای من اصلا مهم نیست درک نمیکنم بعضیارو😐🎀البته من خودم قدم بلنده بالای ۱۷۰ و طبیعتا پارتنرم باید ۱۸۰ باشه نبودم فدای سرش😁

من مثل خیلی از کاربرا نمیخوام درباره سن و زندگیم دروغ بگم و کاربری فیک داشته باشم☺💕 صادقانه میگم من زیر ۲۰ سالمه اگر میخواید بگید بچه ای جمع کن برو درستو بخون بهتره که باهم صحبت نکنیم که خدایی نکرده دلخوری پیش نیاد🙌❤اگر هم که نه منم جای دخترتون لطفا منو راهنمایی کنید که به راهنمایی شما بزرگترها محتاجم تو زندگیم