2777
2789
عنوان

چجوری بعضیا دیر آنلاین میشن

219 بازدید | 33 پست

مثلا دوستم با اینکه گوشی دستشه بازی میکنه ولی پیامی چیزی میدم تو روبیکا چند روز بعد میبینه. خیلی بهم برمیخوره همشم وسط چت ول میکنه میره. میخوام بدونم چطوری اینا دیر آنلاین میشن منم میخوام واسه اون کلاس بزارم خسته شدم همش در دسترسشم صبح تا شب. 

وای منم میخام دیر جواب یکیو بدم نمیشه نهایت دو دقیقه 😂😂

گُفتَم:خِیلی‌دوست‌ دارَم‌بِرَم‌‌ڪَربَلا گُفت:کَربَلا‌نَرَفتن‌یه‌دَردِه کَربَلارَفتن‌هِزار،دَرد  گُفتَم:چِرا؟ گُفت:اَگِه‌بِرے‌دیگِه‌نِمیتونی‌ اَزَش‌دِل‌بِڪَنی):🥺💔 ️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شایدم مثل منه حوصله نداره جواب بده دیر سین میکنه

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

منم مثل دوستتم، انلاینم میشم به خاطر کارم انلاین میشم، سرم شلوغه، ب خودم میام میبینم طرف دیروز مثلا پیام داده

ولی به همشون میگم، میگم اگر دیر جواب دادم ب دل نگیر بخواهی ناراحت شی ازم، من واقعا وسط کارم نمیتونم ب چیز دیگه ای فکر کنم، کارت خیلی مهم بود باهام تماس بگیر نهایتا

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

منم مثل دوستتم، انلاینم میشم به خاطر کارم انلاین میشم، سرم شلوغه، ب خودم میام میبینم طرف دیروز مثلا ...

خب شما کار دارید اون هیچ کاری نداره دوتامون ۱۴ سالمونه فقطم منو داره تو روبیکاش از قصد میکنه دختره ی عقده ای