2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده همه چیز ریخته بهم😔

277 بازدید | 27 پست

سلام دوستان 

من یه خانم ۳۳ساله هستم که یه ساله عقد کردم مشکلات زیادی تا الان با همسرم و خانوادش داشتم خاستگارای خیلی خوبی داشتن ولی همسرم قصدش مهاجرت بود و از اونجایی که منم کلی زحمت کشیده بودم برای مهاجرت و آیلتس گرفته بودم با کار موقتیش و تمام مشکلاتی که ازش خبر داشتم (از جمله خساستش) گفتم ایندش خوبه و مهاجرت میکنه وضعش خوب میشه 

متاسفانه بعد از حدود ۴۰۰ میلیون هزینه ریجکت شدیم و الان هم دیگه خیلی سرخورده شدیم 

خودم هم ارشد مهندسی دارم کار خوبی داشتم ولی ول کردم کارم قبل عید به دلایلی و الان چندین ماهه دنبال کار میکردم و گیرم نمیاد‌.

اوضاعم خیلی داغون و بهم ریخته هست یه شوهر الدنگ مونده رو دستم که منو با وعده های واهی گول زد

خاک تو سرم ....

الان نمیدونم دقیقا چه غلطی کنم توی زندگیم نمیدونم چیکار کنم چه کاری راه بندازم خیلی سردرگم و گیجم 

کمکم کنین 😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب شما تنها ملاکتون برای انتخاب ایشون فقط مهاجرت بوده 

گمونم باید شرط ضمن عقد مینوشتید 

وگرنه مشکل دیگه ای تو زندگی ندارید چون با کاربری دیگه تون هم راضی بودید 

حالا از اونایی که مهاجرت کردن کمک بگیرید شاید مهاجرتتون درست بشه

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
چرا ریجکت شدین؟؟،

به دلیل بی کفایتی وکیلی که باهاش داشتبم کار میکردیم و مدارک رو ناقص فرستاد 

می‌خواستیم بریم استرالیا چون خواهرای همسرم اونجا بودن و خیلی شرایطمون میتونست خوب بشه 😭😭

خب شما تنها ملاکتون برای انتخاب ایشون فقط مهاجرت بوده گمونم باید شرط ضمن عقد مینوشتید وگرنه مشکل دیگ ...

والا ۴۰۰ تومن هزینه کمی نیست باید منم برم سر خونه زندگیم مشکل مالی داریم الان‌‌.... بعد شاید بتونیم دوباره در شرایط مناسب تر اقدام کنیم جای دیگه ولی خیلی زده شدم از مهاجرت کلا 

کلا به غلط کردن افتادم باید به خاستگاری که وضع خوبی داشت جواب میدادم 

حالا کلا خودم هم نمیدونم چیکار کنم چه کاری راه بندازم دارم دیوونه میشم .یه بار میگم برم روانشناسی بخونم یه بار میگم برم زبان بخونم مجدد تدریس کمم یه بار میگم نه همون رشته خودمو کار کنم یه بار میگم شرکت بزنم خودم

ینی بلاتکلیف ترین آدمم 😭😭😔

الان شوهرت چیکار میکنه؟؟خب همین جا زندگی کنید

با کارش اوکی نیستم 

وکیل های مهاجرت عوضی بهمون گفتن پارسال کارتون ۱۰۰ ی میشه 

با همسرم مشکلات زیادی داشتم از جمله اینکه مفتی مفتی زن گرفت و من چون خیلی دیگه مطمئن بودم کارمون میشه هی به خانوادم میگفتم گیر ندین 

این آقا هیچ خرجی برا من نکرد 

به دلیل بی کفایتی وکیلی که باهاش داشتبم کار میکردیم و مدارک رو ناقص فرستاد می‌خواستیم بریم استرالیا ...

وکیل نمیخاست که شما مدرک زبان داشتین،  کارتون خودتون جلو میبردین

در مورد نقص مدارک،  میشه تکمیل کرد که ریجکت نمیکنن 

اول از همه باید بگم که شرایط خیلی سختیه و احساساتت قابل درکه. اما الان باید بیای توی لحظه و منطقی فکر کنی. یکی از مهم‌ترین کارا اینه که از این وضعیت بیرون بیای. دنبال کاری باش که بهت انگیزه بده و یه کم از فشار رو کم کنی. در مورد شوهرت هم باید واضح حرف بزنی و ببینی واقعا می‌خوای ادامه بدی یا نه. اگه احساس می‌کنی دیگه تحملش رو نداری، باید تصمیم سختی بگیری.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

خب این وسط شغلتو از دست دادی و خیلی هم هزینه کردی

و الان فکر میکنی به آخر خط رسیدی، اما خدا رو شکر کن و این اتفاقات رو به ف ال نیک بگیر ، خیلیا تو این پروسه مهاجرت اتفاقات خیلی بدی رو تجربه میکنند اما شما هنوز اول راهین و توانایی کنترل اوضاع رو دارید پس تمرکزتون رو بذارید  روی یک برنامه کاملتر 

امیدوارم که خیلی زود به هدفهاتون می رسید🙏

من و گنجشک دلم غرق در تماشای تو بودیم       تو بی خبر پر زدی بر ایوان دگر😢😢😢
خب این وسط شغلتو از دست دادی و خیلی هم هزینه کردیو الان فکر میکنی به آخر خط رسیدی، اما خدا رو شکر کن ...

خیلی ممنون ولی هیچ خیری درش نمیبینم فعلا....

خیر اون بود که بتونم خوشحال باشم الان....

خیلی سختی کشیدم خانواده همسرم بالای ۱ میلیارد هزینه کردن رفتن سفر پیش دختراشون ولی همسر من هیچ خرجی برام نمیکنه به شدت اوم بدقولی هست و علی رغم اینگه مغازه  داره از خودش هیچ وقت پول نداره همیشه داره قسط و وام میده تو این ۱سال هیچ چیزی ازش ندیدم هیچ چیزی شاید باورتون نشه حساب کردم دیدم کلا با ۳۰ میلیون عقد کرد! هزینه مراسم عقد هم بابام داد و مهمونی داد..‌‌

این آقا فقط و فقط هزینه همین مهاجرت کرده که اونم نشده ولی ۲ روز پیش سالگرد ازدواج بود مثلا از یک ماه قبلش هی گفت چی میخای چی میخای بعدم با یه گل مسخره تمومش کرد ‌...

بسیار آدم بی مسئولیتی هست 

خدا برا کسی نیاره من به دختر با خانواده و با موقعیت خوب بودم 😭😭

دلم میخاد از زندگیم پرتش کنم بیرون مرتیکه الدنگ دو زاری رو

خب این وسط شغلتو از دست دادی و خیلی هم هزینه کردیو الان فکر میکنی به آخر خط رسیدی، اما خدا رو شکر کن ...

پارسال کلی کار کردم پولمو بالا کشید 

۲ ماه پیش گوشیم شکست هنوز که هنوزه با گوشی شکسته دارم کار میکنم....

برعکس روزگار کار خوب هم گیرم نمیاد منت این عوضی رو نکشم ....

ولی واقعا مرد خسیس هیچ احترامی جلوی زنش و خانواده زنش و هیچکس نداره ....

من شوهرمو خیلی دوست داشتم ولی الان یه موجود بی ارزشه برام ....

میخوام از لحاظ مالی اوضاعم اوکی کنم یکم و مستقل بشم و بعد بکشم زیرش پدرسگو