2777
2789

سلام. مدتی بود رفتارای مشکوک از شوهرم میدیدم. تاپیکام هست. تا اینک چند روز پیش وقتی خاب بود گوشیش برداشتم همون لحظه،تو اینستا پیام ی زن اومد. وای قلبم وایساد. 😭. باهاش چت کردم ببینم چخبره. بدتر گیج شدم. شات میذارم. بنفشا منم. 

حالا بگید بنظرتون چیکار کنم ک سردر بیارم حقیقت چیه. شمارهه کیو داده 

زنه پیجش بازه و شوهر داره😳.بلاگره‌ . شماره و ادرسش چطور پیدا کنم برم ازش بخام حقیقتو برام بگ. 

راهکار بدید لطفا. 

چند روزه شوهرمم تعقیب کردیم جایی نرفت. فقط میچرخه تو خیابون یا وایمیسه تو ماشینش😑. درصورتی ک بمن میگ جایی دیگم مثالا. ولی میشینه تو ماشین. تو هیچ اپلیکیشنی هم انلاین نی. مشغولم نی زنگش میزنم . خیلی پیچیده شد‌ ‌ ‌ فقط بگید زنه رو چطور پیدا کنم . آشغاال. بگو تو ک شوهر داری براچی‌با مرد زندار حرف زدی اخه ... جریان چیه. 😭😭😭😡😡😡😡

مث ی تیکه گوشت افتادم ی گوشه چن روزه بخدا.

فقط‌دنبال مدرکم ک برم 

شوهرم خبر نداره هیچی نگفتم 

بگید برداشتتون از این حرفا چیه

به تو میسپارم غمی که قلبم را میخورد؛  حسین جان(ع) 💔❤️‍🩹❤️‍🔥🖤 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افرین که داری عاقلانه رفتار میکنی 

واینکه تونستی تعقیب کنی 

دلیلش چیه میشینه توماشین حتما چت میکنه با یکی 

درجوانی پاک بودن شیوه ی پیغمبریست ور نه هر گبری به پیری میشود پرهیزگار

چیع این ازدواج ! همش ترس 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

افرین که داری عاقلانه رفتار میکنی واینکه تونستی تعقیب کنی دلیلش چیه میشینه توماشین حتما چت میکنه با ...

خب همین دیگ. بالاخره ی کاری داره میکنه. ولی ن اشغاله زنگش‌میزنم ن انلاینه

گوشی دیگم ک گشتم نبود 

به تو میسپارم غمی که قلبم را میخورد؛  حسین جان(ع) 💔❤️‍🩹❤️‍🔥🖤