2777
2789

بخدا دارم دیوونه میشم ازفشار روانی و جسمی ک رومه ،خدا لعنتش کنه ک دستمم ب هیچ جا بند نیست 

دوهفتس آورده یه زنگ نزده ببینه حال من بدرک حال تخم سگ خودش چطوره غیرتش فقط واسه اینه ک زر زر کنه بگه شالتو بکش جلو مانتوت کوتاهه حالم ازش بهم میخوره مرد انقد پست وآشغال آخه

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 

نصف شبم برم چک کنم میبینم آنلاینه قبلا ماهی یبار میرفت چک میکرد برنامه هاشو الان عکس پسرش روهم حذف کرده آشغال و بکوب آنلاینه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره بابا

خب بهش بگو چرا این همه آنلاینی 

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر

خب بهش بگو چرا این همه آنلاینی

قهریم دقیقا دوهفته شده توتاپیکای قبلم هست ،دوهفتس یه زنگ نزده حال تخم سگ خودشم بپرسه 

حرص نخور عزیزم خواهشاً.

یه فکری به حال خودت بکن. اون یا واسه اینکه داره اذیتت می‌کنه اینجوری می‌کنه یا اینکه با یکی داره چت می‌کنه! 

تو فکر کن ببین با این شرایط با خودت چند چندی! میخوای چیکار کنی؟

خود واقعی بودن از همه چیز قشنگ تره!🥲❤️
قهریم دقیقا دوهفته شده توتاپیکای قبلم هست ،دوهفتس یه زنگ نزده حال تخم سگ خودشم بپرسه

مبخواد آنلاین باشه ببینی بسوزی 

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر

حرص نخور عزیزم خواهشاً.یه فکری به حال خودت بکن. اون یا واسه اینکه داره اذیتت می‌کنه اینجوری می‌کنه ی ...

بخدا نمیدونم عین خرموندم توگل،الان چون من خونه ی بابامم هستم حتی نمیتونم شکایتی مهریه ای چیزی کاری بکنم هرکدومم بکنم هیچی نداره هیچی ن ماشین ن خونه هیچی نداره حروم زاده هیچی هم بهم تعلق نمیگیره خودم درخواست طلاق بدم ک ب ضررمه مهریه رو ک حقوقش زیر ۳۰ تمنه سالی نهایت یه سکه بدن،تازه خودش گفته برنگرد دنبالمون نمیاد شکایتم کنم میره عدم تمکین میگیره بازب ضرر منه خاک توسره حالم اززندگیم ازخدا ازهمه چیز بهم میخوره خستم من چرا باید حرص بچه ای ک مال جفتمونه رو تکی بخورم 

بخدا نمیدونم عین خرموندم توگل،الان چون من خونه ی بابامم هستم حتی نمیتونم شکایتی مهریه ای چیزی کاری ب ...

الهی بگردم برات 💔💔💔💔 خب چاره چیه عزیزم ؟ باید یه فکری بکنید دیگه.

چرا گفته برنگرد ؟ مشکلش چیه؟

خود واقعی بودن از همه چیز قشنگ تره!🥲❤️