2777
2789

یه ویدیو دیدم توی اینستا مال روسا بود بعد یه مرد با همسرش و معشوقش بعد این آقا یه دونه اسکناس به زنش میداد همه پولاشو میداد به معشوقهه ماهیتابه کادو میداد به زنش ساعت و چیزای با ارزش به معشوقه به زنش یه چیزی مثل کنسرو میداد به معشوقه گل یعنی عشق محبتاش برای معشوقه بود من فکر میکنم تا حدی واقعیت داشته باشه خیلی از زنایی که معشوقه بودنو به خانم  خونه بودن ترجیح میدن رو حساب همین موضوعه که الان تعدادشون هم کم نیست  ماجرای ماتاهاری هم ریشه توی همین قضیه داره نظرتونو بگید 

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 

ما یکی تو فامیل داریم برا زنش خرج میکنه نمیگم نمیکنه ولی برا معشوقش بیشتر مثلا برا معشوقش تو یه ماه خونه و ماشین و ۱۶پرومکس گرفته 

خسته بودم حرفاتون خسته ترم کرد❤️‍🩹:).                                          یک عدد نومزد دارم جونننننن(جنوبیا میدونن چی میگم اینو اون جون بخونین😅)درخواست ندیدن که خیط میشین😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما یکی تو فامیل داریم برا زنش خرج میکنه نمیگم نمیکنه ولی برا معشوقش بیشتر مثلا برا معشوقش تو یه ماه ...

پس تا حد زیادی درسته

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 

دو تا دوتا با هم؟!!!

عجب...

بچه بودم دلم دوچرخه می خواست، دعا می کردم که خدایا به من دوچرخه بده؛ بعد متوجه شدم خدا اینطوری کار نمی کنه... یه دوچرخه دزدیدم و گفتم: خدایا منو ببخش!

پس تا حد زیادی درسته

اره

خسته بودم حرفاتون خسته ترم کرد❤️‍🩹:).                                          یک عدد نومزد دارم جونننننن(جنوبیا میدونن چی میگم اینو اون جون بخونین😅)درخواست ندیدن که خیط میشین😊

یجوری میگین انگار معشوقه داشتن طبیعیه! یه مرد چرا اصلا باید در کنار زنش معشوقه داشته باشه؟. از ریشه سوالت اشتباهه. اون مردی که معشوقه داره ارزش اینو ندارع ک حتی در موردش حرف بزنی و نظر بدی 

خدا نسل معشوقه و مرد معشوقه دار رو منقرض کنهطرف زن داره زندگی داره معشوقه آخه چرا

خوب زن زایمان میکنه گرفتاری بچه و استرسای زندگی رو دوششه ولی اون معشوقه بکر و سرحاله

لعنت بهشون لعنت بهشون لعنت بهشون

البته اینو بدون زن میتونه هم خانوم خونه باشه هم معشوقه

لعنت به جامعه خراااااب

و اون معشوقه فقط یه هوسه

تعهدی نیست در قبالش

دستمال استفاده شده این و اون میشه

مرد هم خودش میدونه

خبر داری زمین گرده؛ لگد کردی لگد میشی؟!

یجوری میگین انگار معشوقه داشتن طبیعیه! یه مرد چرا اصلا باید در کنار زنش معشوقه داشته باشه؟. از ریشه ...

زیاده 

خوب زن زایمان میکنه گرفتاری بچه و استرسای زندگی رو دوششه ولی اون معشوقه بکر و سرحاله

وا یعنی چی معشوقه بکر سرحاله😐😐😐

مگه هر زنی زایمان میکنه از ریخت میوفته؟

چه حرفا

والا اون معشوقه بکر نیست معشوقه گ ....

از چیزهای کوچیک زندگی لذت ببرید، یه روز به عقب بر می‌گردید و میفهمید که اونها بزرگترین دارایی تون بودن.

زیاده

زیاده چون ما زنان خودمون باعثش شدیم خودمون انگار حق دادیم بهشون . عادی کردیم . اون مرد بنظرم مرد واقعی نیست . مرد واقعی اونه که حتی اگر همسرش بیمار باشه هم بازم پا رو هوی و هوسش بزاره. کلا مرد یا زن فرقی نمیکنه نباید تو بند هوسش باشه . مطمئنم همچین مردی هیچ وقت رنگ آرامش رو نمی‌بینه مطمئن باش .

وا یعنی چی معشوقه بکر سرحاله😐😐😐مگه هر زنی زایمان میکنه از ریخت میوفته؟چه حرفاوالا اون معشوقه بکر ...

شرایط یه زن مجرد با یه زن خونه با دوتا بچه و آشپزی و تمیزکاری و هزار مسئولیت و استرس یکیه؟