یه ویدیو دیدم توی اینستا مال روسا بود بعد یه مرد با همسرش و معشوقش بعد این آقا یه دونه اسکناس به زنش میداد همه پولاشو میداد به معشوقهه ماهیتابه کادو میداد به زنش ساعت و چیزای با ارزش به معشوقه به زنش یه چیزی مثل کنسرو میداد به معشوقه گل یعنی عشق محبتاش برای معشوقه بود من فکر میکنم تا حدی واقعیت داشته باشه خیلی از زنایی که معشوقه بودنو به خانم خونه بودن ترجیح میدن رو حساب همین موضوعه که الان تعدادشون هم کم نیست ماجرای ماتاهاری هم ریشه توی همین قضیه داره نظرتونو بگید
زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
یجوری میگین انگار معشوقه داشتن طبیعیه! یه مرد چرا اصلا باید در کنار زنش معشوقه داشته باشه؟. از ریشه سوالت اشتباهه. اون مردی که معشوقه داره ارزش اینو ندارع ک حتی در موردش حرف بزنی و نظر بدی
زیاده چون ما زنان خودمون باعثش شدیم خودمون انگار حق دادیم بهشون . عادی کردیم . اون مرد بنظرم مرد واقعی نیست . مرد واقعی اونه که حتی اگر همسرش بیمار باشه هم بازم پا رو هوی و هوسش بزاره. کلا مرد یا زن فرقی نمیکنه نباید تو بند هوسش باشه . مطمئنم همچین مردی هیچ وقت رنگ آرامش رو نمیبینه مطمئن باش .