2777
2789
عنوان

از ترس ریزش موهام حموم نمیتونم برم

208 بازدید | 19 پست

موهای قشنگم انقد پر بودن که نگو😭 الان کل موهام اندازه ی تار مو شده، میترسم برم حموم یا شونه کنم

افسرده شدم😭 هرراهی رو امتحان کردم ارمایشم فقط اهنم پایین بود دارم قرص میخورم اما انگار هیچی اور نداره

توروخداااا دعا کنید خوب بشم دعا کنید درست بشه ‌دارم غمباد میکنم

حموم ک میری کف سرتو فقط با شامپو بشور

ساقه مو رو نیاز نیس شامپو بزنی

بعد نرم کننده اگههههه استفاده میکنی فقطططط ب ساقه مو بزن

اینجوری موهات نمیریزه

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ریزش موهام وحشتناک بود ک نصفش ریخت با اینکه فیتو هم میخورم قطع نمیشد تو نی نی سایت دیدم خیلی کاربرا نوشته بودن شامپو سبغ ریزش قطع میکنه دوتا خریدم و الان اخر دومی و ریزشم قطع شد حالا نمیدونم از ادامه دادن قرص فیتو بوده یا این شامپو کمک کرد

کدوم شهری عزیزم؟

من اینجوری بودم دکتر پوست و مو رفتم کلی قرص داد بهم

گفت تو غذا چی میخوری اصلا غذا میخورری

مشت مشت موهام میریختن

یکی استرس هستش بکی کمبود ویتامین

باید آزمایش کلی بدی

کاربری دست سه نفره😁

منم مثل تو

عکس و فیلمای قبلیمو نگاه میکنم دق میکنم اینقدر که موهام بلند و پررررپشت بود و الان یک پنجم شده😭

من آزمایش دادم ویتامین دی بدنم کم بود

ببین عزیزم یه سری کارا کردم که بهتر شد ریزش موم

یکی اینکه از شامپو بچه استفاده میکنم فقط، هیچ شامپویی حتی اونایی که مخصوص ریزش موعه نزن فقط شامپو بچه فیروز

روی بالش ساتن بخواب یا روسری ساتن بنداز روی بالشتت، خیلی تاثیر داره

جوشانده رزماری درست کن مدام به موهات بزن، هم بلند می‌کنه هم از ریزش جلوگیری می‌کنه

روغن تقویتی از عطاری بگیر بزن

من تقریبا روز در میون روغن میزنم

روغن رزماری، روغن سیاهدونه، روغن آمله، اینا خیلی خوبن

فقط حواست باشه روغن رزماری رو با جوجوبا یا نارگیل ترکیب کنی چون خیلی سنگینه من چندبار زدم سرم جوش زد

بعد از حموم وقتی موها هنوز نم دارن روغن نارگیل بزن به موهات

سرت رو ماساژ بده

از شونه چوبی استفاده کن

این کارا رو بکنی خیلی تاثیر داره 

منم مثل توعکس و فیلمای قبلیمو نگاه میکنم دق میکنم اینقدر که موهام بلند و پررررپشت بود و الان یک پنجم ...

رزماری اگه طبع سرت گرم باشه بدتر میکنه

الّلهُمَّ‌صَلِّ‌عَلَی‌مُحَمَّدٍ‌وَ‌آلِ‌مُحَمَّدٍ‌و‌عَجّل‌فَرَجَهم..❤️

اگه میترسی موهاتو بشوری، اول از همه باید مطمئن بشی که واقعا چیزی برای ترسیدن نیست. موهات کم شده ولی ممکنه به خاطر استرس یا یه مشکل دیگه باشه. مصرف دارو هم ممکنه زمان ببره تا نتیجه بده. سعی کن از استرس کم کنی چون خود استرس می‌تونه وضع رو بدتر کنه. به خودت سخت نگیر، این حالت موقتیه.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

قرص هیزتامین رو بخور روری دوتا منم ناجور می‌ریخت ولی الان فقط ۵ ۶ تا میریزه 

قرص پرویوین رو هم بگیری در کنارش بخوری خیلی عالی میشه پریورین خارجی نتونستی بگیری ایرانیشو بخر کار همونو میکنه ولی هیزتامین روزی دوتا بخوری کلا قطع میکنه ریزش رو عالیه عالی