2777
2789

اگه دارین اسمشو بهم میگین 

من عاشق یه پسری هستم که یک سال باهم بودیم یکسری دعواها پیش امد بینمون کات کرد باهام

نزدیک ۲ ماهه و من اول ناراحت شدم گذروندم دیگه چکش نکردم رفتم تو اینستاش دیدم با یه دختری دوست شده فقط فقط بخاطر مادرم خودمو پرت نکردم پایین واقعا جنون دستم داده من مبتلا به بیماری ام اسم اصلا برام سمه حرصو جوش نمیدونم چجوری یادم بره اگه ش دعا نو دارین بدین که یادم بره واقعا دعاتون میکنم چون اگه یادم نره فلج میشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوگواری کن

۱ بار برای همیشه 

یا حتی چند بار

میتونی گریه کنی

نامه بنویسی بسوزونی

هر کاری کنی

حرصت خالی شه

توی خودت نریزی 💙

برای دور موندن از فکر و خیال

نمیدونم چند سالته

از تفریح با دوستات و... استفاده کن

اصلا نذار ذهنت و مغزت وقت داشته باشن به غصه فک کنن

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

هرجا میشینم انگار بغلمه الان ۲ ماه گذشته خسته شدم

دنبال یه سرگرمی

یه کار

نمیدونم یه چیزی باش

ک اصلا مغزت فرصت فکر کردنم نداشته باشه

ولی قبلشششش

برا خودت پرونده اش رو ببند

پیش خودت

گریه میکنی

میزنی سرت

فحش میدی

هر کار میکنی

بعدش دیگ اصلا زمان نذار ک خالی بمونه ذهنت درگیر شه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

عزیزم مشاور من کارش عالیه یعنی فوق العادست هم تلفنی مشاوره میده هم آنلاین با ویس وچت تو زمینه های خانواده/فردی/کودک حق المشاوره اش هم ۱۹۰ اگه خواستی نوبت بگیری بهش پیامک بده یا اینستاگرامش دایرکت بده شمارش و میدم اینستاشم برات میفرستم

09199541937

سلام براي پيدا كردن روانشناس خوب لطفا به سايت سازمان نظام روانشناسي و مشاوره مراجعه كنيد و روانشناسان داراي پروانه رو پيدا كنيد،‌ ميتوينن از اونجا خدمات بگيرين، حتما از روانشناساني استفاده كنيد كه پروانه اشتغال داشته باشند.

1) پروانه اشتغال تخصصي

2) فعاليت در مركز روانشناسي نه دفتر خودشون ميتونه كمك كنه كه مسئله شما رصد بشه و يه ناظر در مركز بر فعاليت روانشناس نظارت داشته باشه

3) تعرفه بر اساس نظام روانشناسي

من مركز روانشناسي و مشاوره شيوا رو بهتون معرفي ميكنم، هم مجوز هاي لازم رو داره،‌و هم روانشناسان زيادي داره بيش از 120 نفر كه همگي پروانه دارن، ميتونين از طريق سايتشون اقدام كنيد، و پيگيري كنيد، و تعرفه شون هم بر اساس تعرفه نظام روانشناسي و مشاوره است.بهتره از روانشناس هایی استفاده کنید که در زمینه سوگ و روابط عاطفی کار میکنند، مثل خانم دکتر فرمانی، دکتر کیایی و ...

شماره تماس: 09384903280-02188257030