2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهر😐گفت توپر نگفت چاق کهاستارتر تا ۶۵ اوکیهبیشتر بشی چاق محسوب میشیمردم ما تا اسم توپر میاد فکر م ...

😂 اخه من ی دوست دارم قدش ۱۷۰ بعد فرم بدنیش خیلی خوبه پاهاش بلنده کمرش باریکه باسن و رونش و سینش پره 

وزنش ۷۰-۷۵ عه ولی اصلا به نظر نمیاد

به فرم بدن خیلی ربط داره

ساقی نی نی سایت هستم اینم نمونه کارم ☠️💊...  

رون و باسن یا بازو از یه حدی بزرگتر باشه آدم تپل حساب میشه اصلا ربطی به شکم داشتن واداشتن نداره

میدانم عزیزِ من...!همه‌مان خسته و ویرانیم...اما ناگزیریم به ادامه ، ناگزیریم به جنگیدن برای چیزی که هیچوقت سهم‌‌مان نبوده...خدا را چه دیدی؟!شاید آمین شد ، شاید رسیدیم ، شاید چشیدیم طعم هر آنچه که آرزویش را در سر پروراندیم

ببین‌یکی ۹۰ کیلو وزنشه اما پایین تنش پره و ران و باسن داره ب اون میگن پراما یکی ۹۰‌کیلوعه اما پایین ...

نه واقعا تناسب اندام چیزی که شما میگی نیس تناسب اندام مقدار وزن و قده اونی که شما میگی مدل بدنه و هر دوی اینا چاق هستن ولی مقدار چربی در اینکه کدوم قسمت های بدنشون بیشتر هست فرق می‌کنه ولی هردو چاق هستن توپر به کسی میگن که وزنش مثلا نهااایت اندازه قدش باشه 

چرا زیر پنجاه نگفتی من 40 ام

اونم خیلی لاغر حساب میشه😁

میدانم عزیزِ من...!همه‌مان خسته و ویرانیم...اما ناگزیریم به ادامه ، ناگزیریم به جنگیدن برای چیزی که هیچوقت سهم‌‌مان نبوده...خدا را چه دیدی؟!شاید آمین شد ، شاید رسیدیم ، شاید چشیدیم طعم هر آنچه که آرزویش را در سر پروراندیم

ببین‌یکی ۹۰ کیلو وزنشه اما پایین تنش پره و ران و باسن داره ب اون میگن پراما یکی ۹۰‌کیلوعه اما پایین ...

ببین ۹۰ کیلو در هر صورت توپر نیست بشدت چاقه 

توپر اصلا اون چیزی که شما فکر میکنید نیست 

نه واقعا تناسب اندام چیزی که شما میگی نیس تناسب اندام مقدار وزن و قده اونی که شما میگی مدل بدنه و هر ...

منم تناسب اندام و وزن رو نگفتم آره درصد چربی این وزن داره اما کلا مدل بدن رو گفتم و توپر بودن رو

وزن انداره قد؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مثلا فرد با قد ۱۷۰ باید ۱۷۰ کیلو باشه؟؟

وزن مناسب فرد با قد ۱۷۰ بین ۶۵تا ۷۰ هست

ببین ۹۰ کیلو در هر صورت توپر نیست بشدت چاقه توپر اصلا اون چیزی که شما فکر میکنید نیست

کاش شماهایی ک اینجوری گارد گرفتین میومدین من چنتا نشونتون میدادم تا بفهمین

قرار نیست کسی ک نود کیلوعه چاق باشه

من شاگرد دیدم‌۹۰ کیلوعه ولی چنان بدن سفت و عضله ای داره ک آدم دهنش باز میمونه