2777
2789
عنوان

بیاید بگید به کراشم چی جواب دم

183 بازدید | 24 پست

عکسه پیامامونک مزارم بگید جوابشو چی بدم

قضیه از این قراره داداشمون بازیگر تاتر بنده اومدم کانال زدم اونم عضوش کردم و مدیرش ولی اونم زد کانالو بعد چند روز ترک کرد 

حالا براتون میزارم چتامونو بگید جواب چی بدم

بیکاره بی آرررر😁

کراشتو مدیر کانالت کردی ولی ترک کرد کانالو یا داداشش رو

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گذاشتم چی جوابشو بدم

نیومده

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
عکس کراشتم بزار ببینم روی کی کراش زدی

شما بگید چی جواب بدم 

نوشته ممنون از لطف شما

من احترام زیادی قائلم اگر بی احترامی شده عذر میخوام

چون خیلی کانال و گروه اد میشم مجبور شدم بیام بیرون وگرنه که شما تاج سره بنده هستید زنده باشید و سلامت

بیکاره بی آرررر😁