2777
2789

۵روز مونده به پریودم دل‌درد پریودی دارم یکم نوک سینه هام حساس  شدن ترشح تا دیروز یکم داشتم ولی امروز هیچی. زیرشکمم هم گرفته ولی امیدی ندارم 🥲

کاشکی دیگه این ماه انتظارم تموم بشع

بگین که میشه بدون علائم هم بارداربود؟

قبل موعد علائم نداشتم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سر دخترم هیییییچ علایمی نداشتم.

هیچی ها حتی یدونه

حتی دو روز مونده پریودی بی بی زدم منفی

ولی پریود نشدم سر موعد

بعدش زدم تازه هاله انداخت

و بعدترش دیگه ازمایش دادم و.....

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

۶سال پیش علائمم  ترشح بود در صورتیکه قبلا ترشح اصلا نداشتم وقت موعد...و اینکه رفلاکس معده....

بدن هرکسی هم فرق میکنه البته...

اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ...وَ اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ💕

ان شا الله خدا هر چه زودتر ی نی نی خوشگل و سالم بهت بده

فقط تا میتونی استرس رو از خودت دور کن

یکی از اصلی ترین عامل اینکه دیر لقاح صورت میگیره استرسه

اصلن به علایم و ...فکر نکن

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

بنظرم وقتی باردار میشی علایم کاملا برعکسه پریودی میشه،مپ خودم موقع پریودی هیچ علائمی از جمله کمردرد و دل درد و حساس شدن سینه ها و ... رو نداشتم و ندارم، اما موقع بارداری هام داشتم اینارو ...

تو دنیایی که یه روزی روحت ترکت می‌کنه... ❄️ انتظاری از بقیه نداشته باش...🌼🌼