2777
2789

سوالم اینه که چجوری شوهرمو بشناسم

خنده داره نه؟ بعد از خیانتش اصلا انگار برام یه آدم دیگه شده انگار نمیشناسمش

بهم بگید چجوری بفهمم کدوم حرفش راسته کدوم دروغ

احساساتش واقعیه یا الکی

چجوری لو میرن مردا

ریز مکالماتش و تمام حساباشو چک میکنم

فکر میکنم خط دیگه داره ولی تاحالا ندیدم برای شماره ای جز شماره خودش شارژ بخره

پولی چندانی هم برای شخص خاصی نمیزنه

فقط هر روز در حد ۲۰۰ اینا از سوپری خرید میکنه ک نمیدونم چیه برای خونه نیست

تو رو خدا کمکم کنین ستون زندگیم داره با شک ازهم میریزه

بگین چجوری مردو بشناسم و بفهمم راست میگه کاری نمیکنه

خبر داری زمین گرده؛ لگد کردی لگد میشی؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توکلت به خدا باشه و از دو بال پرواز که صبر و توکل هست کمک بگیر .

ارامش داشته باش 

نماز بخون و هیییت برو 

یکی بهم گفت رفتی بنزین برای رفتن به مشهد یا شمال .درجواب گفتم وقتی جنگل اتیش میگیره اون حیوانات هستن که فرار میکنن نه درختان .ما ریشه در خاک داریم

خب چیکار کنیم

حس میکنم شما همجنس خودتونو بهتر میشناسین

چجوری بفهمم شوهرم راست میگه

چجوری بفهمم خیانت نمیکنه

چجوری بفهمم احساساتش واقعیه

ببین اگه بهت کمتر محل میزاره شک نکن هنوزم در حال خیانته مرد خصلتشه وقتی میره با یکی دیگه کم محلی میکنه به زن اولش.اگه نیس تو خونه همش بیرون و شب میاد ی غذایی و تمام خواب تا فرداش بدون شک نکن....

تو خونه یه خودت نمیاره چیزی؟؟

نه در مغازه میخره از سوپری کنار مغازه

گاهی بچه های همکاراش میان میره برای اونا بستنی آبمیوه چیزی میخره ولی اینا تعدادش بیشتره نمیدونم چی هست

ببین اگه بهت کمتر محل میزاره شک نکن هنوزم در حال خیانته مرد خصلتشه وقتی میره با یکی دیگه کم محلی میک ...

دقیقا خرف تون درسته

اون موقع که خیانت میکرد من شهرستان بودم چند ماهی

اصلا جواب تماس و پیامامو نمیداد

هرکار میخواستم بکنم میگفت به من چه

برای زندگی مون برنامه ریزی نداشت

الان کاملا برعکسه، زنگ میزنه خبر میگیره، دوست داره همه جزئیات رو بدونه تو کارتی خونه مشارکت میکنه زنگ میزنه میگه چیزی کم و کسر نداری بخرم

رفت و امدش سر وقته

فقط ناهار زود میخوره میره میگه مشتری دارم که اونم میدونم اکثرا ۳ و نیم تا ۴ و نیم میره پیش دوستاش الکی به من دروغ میگه(از روی ریز مکالماتش فهمیدم)

شیا به موقع میاد کلا توجهش بهم زیاد شده و غیرت خیلی خیلی زیادی روم داره و زیاد رو موهامو و اینا گیر میده ولی میترسم همین یک ساعتی که ظهرا زودتر میره با کسی قراری چیزی بذاره چون یکبار تو همین تایم ۲۰۰ برای کسی پول زد میترسم بره سوییت ساعتی کرایه کنه 

بچه هم دارین؟دقییییقا پیاماش چی بود؟ البته اگه میتونی تو عمومی بگی

نه بچه نداریم

ما تو عقد بودیم من دور بودم چند ماه رفته یودم شهرستان

خودمونم انگار باهم قهر بودیم و خیلی سرد بودیم

پیام خاصی نبود به دختره گفته بود فردا بیام دنبالت اونم گفته بود نه شوهرم گفته بود پس من اگه با یکی دیگه اوکی شدم ناراحت نشی اونم گفته بود نه برو صدسال سیاه نمیخوام باشی

بعدا شوهرم گفت خدا حلال کرده وقتی زن تون نیست از راه دیگه استفاده کنین گفتم یعنی صیغه اش کرده بودی گفت ول کن کشش نده دیگه اون تموم شده بعدشم گفت فقط ۳ هفته باهاش تلفنی حرف میزدم

الانم هروقت بحثش پیش میاد عصبی میشه خودشو میزنه میگه به امام رضا کاری نکردم به جون مامانم تموم شده ولم کن دیگه دیوونم کردی تو