2777
2789

۸روزه دارم مترونیدازول۲۵۰وآموکسی سیلین ۵۰۰میخورم اصلا انگار فایده نداشته برام😭روم نمیشه دکتر برم بخدا دندون خراب زیاد دارم میترسم از نگاهشون😭

دندونپزشکی هاهم این چندروز بستس چیکار کنم از درد نمیرم؟😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای مگه شوخیه یعنی چی روم نمیشه دکتر برم پاشو برو یه کلینیک شبانه روزی چیزی بعدم اولین فرصت برو دندو ...

ازخجالت نمیرفتم الانم بخاطر هزینش نمیرفتم به غلط کردن افتادم امیدوارم جاییو پیدا کنم باز باشه

از عطاری ها میخک بگیر ، آسیابش کن و بزار رو دندونت ، فورا دردش خوب میشه ، البته میخک درسته هم میتونی بزاری 

من پارسال دندون دردی گرفتم که با هیچ قرصی آروم نمیشد ، فقط این روش جواب میداد 

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...
مرسی عزیزم خیلی بدههه شیاف جواب میده واقعا؟

اره من تازه زایمان کرده بودم خیلی شدید بود ولی نمیتونستم برم دندونپزشکی چون میگفتن باید چهل روز بگذره بخاطر زایمان وگرنه خونریزی میکنه ، اخرش یه دندونپزشک یدونه امپول کاورولاک داد زدم اروم شد ،‌هر وقتم میگرفت یدونه شیاف میذاشتم بالاخره اون دپران گذشت و رفتم کشیدم دندونمو 

از عطاری ها میخک بگیر ، آسیابش کن و بزار رو دندونت ، فورا دردش خوب میشه ، البته میخک درسته هم میتونی ...

میخک قبلا جواب میداد الان نمیدونم چرا جواب نمیده وگرنه دارم تو خونه😭

میخک قبلا جواب میداد الان نمیدونم چرا جواب نمیده وگرنه دارم تو خونه😭

میخک باااید تازه باشه و عطر داشته باشه ... وگرنه ما هم میخک دو سال مونده شده رو تست کردیم جواب نداد 

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...