تورو خدا رد نشو میشه برا حاجت دلم دعا کنین به عشقم برسم بهم بگه دوسم داره برگرده درخواست بده بهم🥲 و موفقیت تحصیلیم🥺صلوات بفرستین هرکس فرستاد بگه خوشحال بشم ❤️(اللهم صلى على محمد و آل محمد)❤
تورو خدا رد نشو میشه برا حاجت دلم دعا کنین به عشقم برسم بهم بگه دوسم داره برگرده درخواست بده بهم🥲 و موفقیت تحصیلیم🥺صلوات بفرستین هرکس فرستاد بگه خوشحال بشم ❤️(اللهم صلى على محمد و آل محمد)❤
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ای آبجی بخدا عین خودمیمنم اونقدر نا امیدمشبا میخوابم دوس ندارم روز بشهخیلی وقته منتظر معجزه اماما نم ...
دقیقا میفهممت
چون منم تلاشامو کردم هرکاری تونستم کردم و...
دعاها خوندم چقدر ذکر و سوره و... خوندم😭
چقدر تایپیک دیدم مقاله دیدم
پادکست گوش کردم😭😭😭😭
خسته ام خسته نا امیدم
دقیقا میفهممت
ادم که تمام تلاششو کرده باشه و تامید بشه و به اون نتیجه که مبخواد نرسه دیگه نامیدی جونشو انگار هر روز میگیره