2777
2789
عنوان

پس انداز یا طلا ⁉️

156 بازدید | 16 پست

سلام دوستان صبحتون بخیر.

من ماهی ۲.۵ تقریبا می‌تونم پس انداز کنم حالا بنظرتون هر ماه باهاش یه تیکه کوچیک طلا بگیرم یا پولو جمع کنم؟

خیلی وقتا هم پیش میاد پولو خرج می‌کنم الان چند ماهه نتونستم چیزی پس انداز کنم ولی طلا باشه دیگه خرج الکی نمیشه 

ممنون میشم نظرتون رو بدونم

به نمک گیریِ این خلقِ پُر از حیله مکوش که نمک خورده، نمکدانِ تورا می‌شکند!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معلومه طلا

ببین میتونی وامی یگیری ک قسطش همین ۲۵۰۰ با سود کم باشه ک یکجا طلا بگیری بعد خرد خرد و مااهانه بپردازی اینجوری بهتره

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

نوسان زیاده آدم می‌ترسه بگه طلا افت کنه باعث ناراحتی شما بشه 

هرجور خودتونید طلا برای اینکه خرج نکنی عالیه

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤

با دوتومن که طلات ن میدن این ریز ریزها کلی پول ساختش میشه که موقع فروش کم میشه هر سه چهار ماه ی چیزی بگیر 

طلا بلند مدت جوابه سال٨٩يا ٩٠ طلا خريدم ٥تومن الان قيمت كردم ٥٣٠ تومن ،با خودم ميگم كاش هر چي پول دستم ميومد طلا ميگرفتم 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
بنظرتون سکه پارسیان خوبه آدم بخره ؟؟؟

نه چون ۷ درصد اجرت داره . تازه در پلمش باز بشه کمتر طلافروشی اونو میخره 😊 بعدم طلا فروشا به اسم بدون اجرت بهت میفروشن . منکه ۱۲ساله طلا میخرم ولی سکه نمیخرم 

نه چون ۷ درصد اجرت داره . تازه در پلمش باز بشه کمتر طلافروشی اونو میخره 😊 بعدم طلا فروشا به اسم بدو ...

اخه ببینید من ی پارسیان یک گرمی گرفتم 

وقتی طلا گرمی ۶/۸۰۰ بود 

یک گرم گرفتم ۷ تومن 

یعنی دویست تومن اضافه از من گرفته 

ک خب برای یک گرم ارومیه 

درسته ؟؟؟

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

سکه

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
بنظرتون سکه پارسیان خوبه آدم بخره ؟؟؟

ميگن چندان سودي نداره ولي يكي تعريف ميكرد رفته بوده زرگري خانمه كلي پارسيان داشته گفته اينا را جمع كردم واسه جهزيه دخترم 

الان نقلبيش زياده خواستين بگيرين از جاي معتبر بگيرين

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
مگه با ۲تومن طلا میدن؟😐جمع کن هر ۳ ماه یه گرم بگیر

بله با وزن کم هست حتی تا یه تومن 😁

به نمک گیریِ این خلقِ پُر از حیله مکوش که نمک خورده، نمکدانِ تورا می‌شکند!