2777
2789

این تاپیک صرفا جهت یه نظرخواهی ساده و درد دل کردنه لطفا به حاشیه نکشید ❤️

متاسفانه نمیدونم مشکل از فرهنگ شهر کوچیک ماست یا کشورمون یا همه جا اینجوریه... 

من اعتقادات خاص خودم و دارم گاهی دوست دارم محجبه و چادری باشم، گاهیم بی حجاب( البته بد حجاب نه، فقط موهام یکم بیرون باشه)

اما متاسفانه جرئت ندارم اینطور بگردم چون یادمه اولین روزی ک چادر پوشیدم همه پشت سرم میگفتن این ک مذهبی نبود الان چرا داره ادا اطوار در میاره، حالا اگه گاهی محجبه گاهی بی حجاب برم بیرون همه درموردم صحبت میکنن و این حرفای پشت سرم اذیتم میکنه نمیدونم چیکار کنم تو این گرما هم واقعا دوست ندارم چادر بپوشم 

؟؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیراهن بلند بپوش نخی و خنک 

چی بگم والا

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

با خودت رو راس باش یه جور باش‌..اگ چادرو دوس داری گرماشم میشه تحمل کرد...اگ دوس نداری خب کلا بذار کن ...

چادر و خیلی دوست دارم، ولی وقتی میرم بیرون از شدت گرما عرق میریزم کلا حتی صورتم نمیتونم واقعا 

؟؟