2777
2789
عنوان

واقعا دیگه درتوانم نیس با خونواده زندگی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 34 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همسن توام آنا آزادی کامل دارم .شاغلم ترکیه قشم تهرانم با دوستام رفتم اما یه نشکلات دیگه دارم

من اهمیت نمیدم بیرون میرم و....اما دیگه تحمل تعیین تکلیف کردناشون ندارم وقتی هزارتومنم کمکم نمیکنن

حتما خونه دارید و ماشین.نه بیمار میشید نه جایی میرید نه میپوشید اون پولم برا خورد و خوراکتونه.هرکیم ...

من میگم زندگی متاهلی انگار برکتش بیشتر. 

منم مجردم سن بالا. ۳۷ سالگی مستقل شدم. اما با افسردگی شدید. 

منم تقریبا همینطوریم. یکمی این ور اون ور 

دو سال ازت کوچیکترم 

آذم ک بزرگ میشه دیگه تو خونه زیاد جایی نداره. مثل پیله پروانه میمونه. زیاد ک بمونی، کرم میشی. 

اینک فکر میکنن هنوزم بچم و باید تو همه چیم نظر و دستور بدن منو بیشتر اذیت میکنه. 

و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن. ما نگاه های تو را به سمت آسمان می‌بینیم. (بقره/۱۴۴)
من اهمیت نمیدم بیرون میرم و....اما دیگه تحمل تعیین تکلیف کردناشون ندارم وقتی هزارتومنم کمکم نمیکنن

بیخیالی بهترین راه بزرگ شدی عزیزم میتونی 

اصلا بهشون نباید اهمیت بدی در آینده هم تو انتخاب شریک زندگی خیلی دقت کن همه رو بشوره ببره

دید زیبا به زندگی:)

واقن امروز بابام میخاست بهم حمله کنه چون به مامانم گفتم دمپایی رو خیس کردی چرا

قلبم درد گرفته میخاست بزنتم

بهم میگه بیخاصیت ۳۰ سالمه تو خونه ام دنبال کارم

دیگه نمیتونم میخام فرار کنم

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

من میگم زندگی متاهلی انگار برکتش بیشتر. منم مجردم سن بالا. ۳۷ سالگی مستقل شدم. اما با افسردگی شدید.

منو ببر پیش خودت باهم بریم مسافرت خوش بگذرونیم از افسردگی در بیایم 

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..