2777
2789

۲۵سالمه ی دختر بالغم توهمه چیم دخالت میکنن.سرکار میرم مامانم میپرسه حقوقت چیکار میکنی؟درصورتی که خودشون گند میزنن تو حقوق بازنشستگی بابام ما اعتراض کنیم میگن بتو ربطی نداره.مامانمم با بابام از وقتی چشم باز کردم مشکل داشتن همیشه مامانم تو خونه داد و بیداد میکنه.از صبح تا ۷شب سرکارم میخوام ی هوایی عوض کنم ی بیرونی برم زنگ میزنن چرا رفتی بیرون و.....حالا بگم تا ۱۲شب سرکارم میگن افرین.هیچی بهم خرجی نمیدن بعد مامانم میگه چرا حقوقت پس انداز نمیکنی؟درصورتی که ار خرج روزمرم تا لباس و دکتر و .....همه گردن خودمه با ۱۴تومن کلا حقوق.چجوری باید کنار اومد؟خواستگار ندارم .شرایط مستقل شدنم ندارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با خانواده کنار بیا گناه گاه خوبیه حقوقت با قناعت فعلا بد نیس مراقب خودت باش قسمت باشه خواستگار خوب در شانت هم می آد.. آشنام ن بالای چهل ساله ش هس خواستگار داره خیلی خوب خودش بدبخت رد میکنه

توهمه دنیا جز چندتا کشور جهان سومی امکان عرفی و اقتصادی جدایی بچه ها از هجده سالگی فراهمه چون واقعانیازها و روش زندگی نسل های متفاوت باهم فرق داره  اما اینجا همه چی پیچیدست چاره ای جز تحمل نداری 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

ما 4نفریم 30تمن حقوقه 10تمنش پس انداز ت چطور نمیتونی!

حتما خونه دارید و ماشین.نه بیمار میشید نه جایی میرید نه میپوشید اون پولم برا خورد و خوراکتونه.هرکیم برا خودش سرکار.۱۴تومنو با ۳۰تومن مقایسه میکنی؟