2777
2789

سلام 

دیشب دورهمی بودیم خونه خالم ساندویچ سفارش دادن چهارده نفر بودیم با یه نوشابه خانواده 

نفری یه سس سفید و یه سس خرسی بزرگ برا خانواده 

شوهرخالم نوشابرو گذاشت یخچال تا وسطای غذا سرد شه 

از اولی ک نشستیم سرسفره غر زد 

چرا ساندویچش کوچیکه 

بزرگو دادین ب بچه کوچیکو دادین ب من 

نوشابتونو بیارین 

هرچی میگن بابا گرمه 

یخ بندازین بیارین بقیه گفتن ما یخ نمیخایم مزه اب میگیره 

دیگ رفتن یه پارچ‌یخ برا بابام اوردن سهم همه نفری یه لیوان بوده ریختن براش ریخته تو پارچ 

باز هنو بقیه نخوردن میگه بیزحمت همینو پر کن 

دیگ خواهرم طفلک لیوانشو داده میگه من نمیخوام تو بخور 

باز با بقیه بحث میکنه چرا سسو نگه داشتین 

به پسرخاله ی یکسالم سس قرمز تند داده 

شوهرخالم انقد عصبانی شده بود ک خدا میدونه 

دیگ از بس غر زد شوهرخاله ی دیگم نصف ساندویچشو نخورده داده ب بابام 

ینی حال همرو خراب کرد 

خیلی ناراحتم چرا اینجورین اخه مرد نزدیک پنجاه سالته 

کاربری دوممه😐دائم التعلیق هستم 😑...میخوام اونروز و ببینم به چشم که نگی سرنوشت بگی با دست نوشت✌✌برای یه شروع نباید عالی باشی ولی برای عالی بودن باید شروع کنی💖💖💖💖برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم میکنی؟؟؟🌼🍃
برگاامم خخ

🤦🏻‍♀️همه زهرشون شد

کاربری دوممه😐دائم التعلیق هستم 😑...میخوام اونروز و ببینم به چشم که نگی سرنوشت بگی با دست نوشت✌✌برای یه شروع نباید عالی باشی ولی برای عالی بودن باید شروع کنی💖💖💖💖برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم میکنی؟؟؟🌼🍃

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بابای منم 🫠

البته اینکه تو تعریف کردی ی لول دیگه از بچه بازی بود 😂

ولی بابای منم کلا حرف و رفتارهاش با سنش جوردرنمیاد

یهو ی حرف‌هایی میزنه دلت می‌خواد زمین دهن باز کنه اون لحظه بری توش😂

خدا صبرتون بده همین هر چی ام بگی فایده نداره درست نمیشن

قراره طبقع بالاشون زندگی کنم برا این جوش میزنم 😭

بابای منم 🫠البته اینکه تو تعریف کردی ی لول دیگه از بچه بازی بود 😂ولی بابای منم کلا حرف و رفتارهاش ...

بابا بخدا خجالت میکشم جلو شوهرم ابرو نزاشته برامون 

جرعت داری چیزی بگو چنان سلیطه گری کنه اون سرش ناپیدا

اخه ی نوشابه برای ۱۴ نفررر؟؟؟ 

حداقل ۳تا نوشابه باید سفارش میدادن و اینکه ساندویچ  برای پذیرایی شام خوب نیست ... باید بهتر پذیرایی می‌کردند 

ولی خب از این طرفم پدرت مهمون بوده باید غر نمیزد و به رو خودش نمیاورد  

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰