2777
2789
عنوان

بابام ابرومونو میبره خیلی رفتاراش بچگانس🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 1577 بازدید | 85 پست
اگه قراره اینطوری اذیت کن نری بهتره

نمیتونم مال خودمه با پول خودمه

کاربری دوممه😐دائم التعلیق هستم 😑...میخوام اونروز و ببینم به چشم که نگی سرنوشت بگی با دست نوشت✌✌برای یه شروع نباید عالی باشی ولی برای عالی بودن باید شروع کنی💖💖💖💖برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم میکنی؟؟؟🌼🍃
پدر منم شیرینی قبولی گواهیناممو گرفتم جلو فامیل میگه فقط یه ردیفش به درد خورد بقیش به درد نمیخوره رو ...

دقییییقا همینجورین 

خیلی کم عقلن انگاری از تو جوب اومدیم ما

کاربری دوممه😐دائم التعلیق هستم 😑...میخوام اونروز و ببینم به چشم که نگی سرنوشت بگی با دست نوشت✌✌برای یه شروع نباید عالی باشی ولی برای عالی بودن باید شروع کنی💖💖💖💖برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم میکنی؟؟؟🌼🍃

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره همینجوری بوده مامانم میگه تو دوران عقدمون از بس خانوادشو اذیت میکرده سریع امکانات زندگیمونو جفت ...

ببین من مادربزرگم این طوری بود یعنی به زمین و زمان غر می‌زد 

یه مدت کل فامیل دائم بهش تذکر دادند و بی توجهی کردن بهش درست شد این آدما عذرمیخوام ولی دنبال جلب توجه هستن به مرور کسی اهمیت نده درست میشن 

چه بد پیش خانواده خودش هم اینجوره

نهههه 

بهترین ادم دنیاس 

اگه دیر غذا بخوره زود بخوره کم باشه زیاد باشه 

چنان به به چه چهی میکنه ک بیا و ببین فقط پیش خانواده مادریم اینجوریه 

نمیدونم چیو میخاد ثابت کنه

تواین سن کاریش نمیشه کرد یا نبرینش یا جلوجلو بهونه هاشو خنثی کنین خیلی بده مرد خانواده اینطوری باشه ...

😭اگه نبریمش ماهم باید نریم

چی بگم پس در جمعی که بوده دوستشون نداشته

خب میتونسته نیاد مجبورش ک نکردیم

واااااااییییییی.واقعا ناراحت شدم براتون.

🤦🏻‍♀️😔

ببین من مادربزرگم این طوری بود یعنی به زمین و زمان غر می‌زد یه مدت کل فامیل دائم بهش تذکر دادند و بی ...

واقعا همینجوریه

فکر کنم اون سه تا بچه انقدر غر نزدن پدرتون غر زد.

ن بابا اونا ساکت تر بودن

اونام کارشون بد بوده. همه میدونن مردا با یه ساندویچ سیر نمیشن. آخه ۱4 نفر یه نوشابه

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
ایندفعه نگید جایی رفتنی. یک نفر اعصاب یه جمعی رو خرد کرده.

واقعا همه کلافه بودن 

شوهرخالم از جلو شوهرم رد شده میگه خدا صبرت بده 

اب شدم از خجالت

اره همینجوری بوده مامانم میگه تو دوران عقدمون از بس خانوادشو اذیت میکرده سریع امکانات زندگیمونو جفت ...

من الان مادرتو کاملا درک میکنم،شوهرمنم همیشه خدا سرشکستم میکنه،تاسر کوچه نمیشه باهاش رفت حتما یه دعوا میندازه،اینم از بس مادروخانوادشو اذیت میکرد بیرونش کردن همه قیدشو زدن،غیر ممکنه یه جا نریم یه دعوا یاابروریزی به پانکنه،مجبورم خونه نشین بشم،وای یعنی چندین سال دیگه دخترمنن بخاطر پدرش خجالت میکشه اخ

نهههه بهترین ادم دنیاس اگه دیر غذا بخوره زود بخوره کم باشه زیاد باشه چنان به به چه چهی میکنه ک بیا و ...

بخاطر همین پرسیدم

عمدا اینجور ابرو ریزی میکنه که بهش نگید بیا بریم سمت خاله و دایی 

میخواد رابطه رو قطع کنه 

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞