2777
2789
عنوان

میخام نامزدیمو به هم بزنم

343 بازدید | 15 پست

سر مهریه و طلا که نه نامزدم انعطاف نشون میده نه خانواده من راضی میشن

مهریه پیشنهادی نامزدم ۱۴ سکه و پدرم ۲۰۰ که ما اون ۱۴ سکه رو قبول کردیم ولی واسه خرید طلا خانوادم گفتند هرچقدر در توانشه و نامزدم گفت ۱۵ گرم میتونم بخرم الان پدرم میگه ۱۵ گرم کمه باید ۱۵ گرم بخره و در ضمن عقد بنویسه ۱۵گرم الان خریدم و ۱۵ گرم در آینده میخرم و نامزدم میگه من همچین کاری نمی کنم

خلاصه دیگه این وسط اعصاب برام نمونده فک کنم بهتره نامزدیمو به هم بزنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه نامزدت از الان میخواد همه چی بر وقف مراد خودش باشه

خودت تا ته خط رو برو

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

۳۰ گرم طلا یه سرویس معمولیه، خیلی زیاد نیس واقعا

دقیقا

تو خیلی با ارزشی دختر ❤    در دنیای پر از پیچیدگی، همیشه جستجو برای درک بیشتر ادامه دارد. علم برای من فقط یک مسیر نیست، بلکه یک هنر است. همیشه می‌گویم: «هر درد، درسی دارد.»فراتر از علم، به انسانیت ایمان دارم 

کارمنده

بستگی به سنش و سرمایه اشم داره. کارمند که حقوقش مشخص... شاید نتونه الان قول بده اما بعد تو زندگی تهیه کنه برات. اگر از نظر اخلاقی خوبه خب طلا که ملاک خوشبختی نیست. ماها همه داشتیم و تو زندگی فروش رفت. اما این بستگی به افکار شما و سبک زندگیتون داره. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

بر حسب تجربه میگم 

دختری که اول زندگی خیلی کوتاه میاد دسته پایین گرفته میشه چون فکر میکنن لیاقتش همونقدره راه اومدنا رو بذار وقتی رفتی زیر یه سقف اونم گاهی اوقات نه همیشه 

خیلی کمن که قدر خانواده هایی مثل شما رو بدونن

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
اگه فکر می‌کنی توی این رابطه به جایی نمیرسی و بیشتر از این اعصابت خورد میشه، بهتره برگردی و درست فکر کنی. مهریه و طلا همش یه بخش از موضوعاته. اگه می‌خوای به این مسائل رسیدگی کنی، اول باید ببینی رابطه‌ت واقعاً چطور پیش میره و اگه این اختلافات حل نمی‌شه، شاید واقعاً همون بهتر که قطعش کنی.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!