2777
2789
عنوان

رفلاکس معده نوزاد

113 بازدید | 4 پست

دختر 1 ماه و نیم دارم رفلاکس معده داره. اگر تجربه ای دارید بگید .خیلی ناراحتم از اینکه دخترم شیر بالا میاره

خدایا شکرت که نی نی سالم به منو همسری دادی

ببر دکتر بهش راینتیدین یا امپرازول میده

شیرخوردنشو ساعتی میکنه بعد از شیر خوردن سریع نخوابونینش اروقشو بگیرین

با خودت #تکرار کن « امروز را متفاوت تر ازهر روز آغاز می کنم بیشتر عشق می ورزم و بیشتر امیدوار می مانم ومی دانم همه چیز مثبت از آن من می گردد» { خداوندا سپاسگزارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من نوزاد ۴۰ روزه دارم رفلاکس داره وزن اول تولدش ۴۰۵۰ کیلو با قد ۵۱ cm ۴۰ روزگیش شده ۴۵۰۰ با قد ۵۸ دور سر ۳۶ شیر خودمو میخوره با روزی ۲ بار ۶۰ سی سی شیر خشک میخواستم ببینم خوبه وزنش یا نه چون خیلی بالا میاره نگرانم بهش رانیتیدنم میدم تروخدا کمکم کنین چیکار کنم شیر خشک چی بخرم ؟؟

رفلاکس حتما ببر دکتر بهش دارو بده شیر که بالا میاره باعت میشه وزن نگیره..شیر ببلاک ای ار اگ خیلی بالا میاره بهش بدهمن بچم امپرازول میخورد بهش نساخت بردم فوق تخصص گوارش پنتو پرازول داد که خداروشکر الان خوبه ولی شیر خشک ببلاک ای ار با شیر معمولی مخلوط میکنم بهش میدم