الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
درد پریودی فقط ازهورمونی ب نام پروگلاندینه دکتر زنان بهترین متخصص واسم توضیح داد گفت بعضی بدنا ب این هورمون حساسیت نشون میدن ودرد شدید بخاطر اونه گفت راهی نداره اگ دارویی داشت خودم استفاده میکردم گفت منم عین شما درد شدیدی دادم هرماه
هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
درد پریودی فقط ازهورمونی ب نام پروگلاندینه دکتر زنان بهترین متخصص واسم توضیح داد گفت بعضی بدنا ب این ...
من قبل زایمانم این جوری نبودم...الان چند ماهه این جوری شدم...دیگه اعصابم نمی کشه شانس من بعضیا تا ۲ سال شیردهی پریود نمیشن من ماه دوم باز شروع شد و هر ماه هست تازه شیر خودمم میدم...خیلی برام عجیبه که بعد زایمانم این جوری شدم.
تو را آرزو کرده بودم ولی تو از آرزوی منم زیباتری دخترم💗مامان دو تا دختر دوقلو💗