2777
2789
عنوان

خانم های باکلاس

186 بازدید | 16 پست

سلام 

صبح بخیر

میخواستم بپرسم چجوری انقدر باکلاسید همیشه مرتب لباس تمیز ،ست، خوش بو ،خوش اندام ،خونه تمیز ،بچه تمیز ،لباسا تمیز ،آشپز خونه،ظرفا ،پنجره ها ،فزشا همه چیز برق میزنه خودتون خونتون بچتون برق میزنه مو رنگ کرده ابرو درست مژه درست ،شاغل و پولداره هستین مد به مد هم عوض میکنید 

چرا هیچ وقت بو عرق نمیدین همیشه پول لباس و تیپ دارین چجوریاس

به افتخار خودم که  حتی در دنیای مجازی هم تنهام😘

بنظرم یه درصدی از اینجور رفتارا برمیگرده به اعصاب آروم و روان سالم و خوشبختی ،آدم وقتی حال دلش کوک باشه همه چیش روبراهه

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

مامانتو میخرم پول شلوار ندارم 

شلوار میخرم کفشم پاره میشه کفش رو میخرم مانتو رنگش رفته روسری‌های میبینم ده بار پوشیدم تکراری شده آخرم هیجان به همیجام نمیاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم یه درصدی از اینجور رفتارا برمیگرده به اعصاب آروم و روان سالم و خوشبختی ،آدم وقتی حال دلش کوک ب ...

آخ گفتی آخ گفتی آخ گفتی

من آدم عکس گرفتن نیستم و اگر نه می فرستادم

الان واقعا خونه ما تمیزه 

خیلی

دیشب مادرشوهرم حلیم داشت تا ۱۲ موندم بچه ها اذیت شدن من و بچه ها برگشتیم شوهرم موند

ایشون که نیومد فکرم پیشش بود 

دیگه بیکار نموندم تو وب گردی گوشی، خونه رو دسته گل کردم تا دم صبح

لباس هم بیرون چیزی ببینم خوب باشه باب سلیقه ام باشه میخرم صبر نمی کنم حتما یه چیزی پیش بیاد تو بازار دنبال لباس بگردم

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

من آدم عکس گرفتن نیستم و اگر نه می فرستادمالان واقعا خونه ما تمیزه خیلیدیشب مادرشوهرم حلیم داشت تا ۱ ...

خب مشکل اینه میای خونه رو دست گل کنی بچه ها بیدار بشن تا ظهر دست گل نمیمونه 

بعد نگاه میکنم دیوار کثیف شده شوهرم از دو سال پیش میگم کاغذ دیواری کنه یه بهانه ای میاره  نمیکنه 

اینکه چجوری همجا برق میزنه فقط از بنیه بدن و انرژی تاثیر میگیرهمثلا دوستم دائما سرپا باشه ام ککش نمی ...

آخه  خونه با حضور بچه به فنا رفته همش ،الان تمیز میکنی  دو ساعت بعد باز ریخته