2777
2789
عنوان

مشکل قلبی

136 بازدید | 17 پست

سلام خانوما

خوبین؟

من چند شبه که با درد بدی توی سمت چپ سینه و کمر و شونه‌ام از خواب بیدار میشم. انگار یکی نیزه توی بدنم فرو می‌کنه و دردش هم با نفس کشیدن و تکون خوردن بدتر میشه. امشب انقدر شدید بود که حتی اصلا از بین نمی‌رفت و نمیتونستم نفس بکشم.

حدود ۹ سالی میشه که تپش قلب دارم و من فکر می‌کردم واقعا تپش قلبه! اما جدیدا متوجه شدم آریتمیه چون لحظه‌ای که استراحت می‌کنم بدون هیچ دلیلی ناگهان قلبم می‌ایسته، بعد دوسه بار خیلی سریع میزنه و دوباره می‌ایسته و یه ضربان خیلی شدید و مامنظم رو حس می‌کنم که چند ثانیه طول می‌کشه و باید نفس عمیق بکشم تا حس کنم نمی‌میرم!!

ده سالگی و شاید کمتر هم گاهی قفسه‌ی سینه‌ام تیر می‌کشید و نمیتونستم تکون بخورم اصلا. ولی به کسی نمی‌گفتم.

بنظرتون مشکل جدیه؟

کارتونی توی بچگی دیدی که اسمشو یادت رفته؟ بیا تلگرام با هم پیداش کنیم!🌱 سرچ کن: shahr_gomshodegan

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکل من همینه دقیقا

دکتر رفتی؟

والا کم دردسر ندارم، اینم اضافه شده بهش😐😵‍💫

کارتونی توی بچگی دیدی که اسمشو یادت رفته؟ بیا تلگرام با هم پیداش کنیم!🌱 سرچ کن: shahr_gomshodegan

خودت چی فکرمیکنی؟

چه میدونم من!

استرس دارم نکنه تو خواب بمیرم😵‍💫

چند شبه اصلا خواب ندارم

اره خیلی هواتر ببند ممکن ابلیشن بخواد مثه من

چی تشخیص داد دکتر برای شما؟

اینایی که گفتین چی بودن؟ 

برودکترببین چی میگه

شرایطشو ندارم الان.

دکتر قلب هم نزدیکمون پیدا نمیشه باید برم چنتا شهر اون‌طرف تر. حدود دو سه ساعت راهه.

منم کلی کار دارم و نمیخوام مامانمو اذیت کنم. میترسه اگه بگم بهش.

میخواستم اگه جدی نیست حداقل نگران نباشم تا بعدا برم دکتر. الان کارم زیاده🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

ابلیشن باید انجام بدم هواتر ببند ۲۴ ساعت به قلبت معلوم میشه آریتمی در چه حد

متوجهم

ممنون که راهنمایی کردین🌸

شرایطشو ندارم الان.دکتر قلب هم نزدیکمون پیدا نمیشه باید برم چنتا شهر اون‌طرف تر. حدود دو سه ساعت راه ...

شرایط مالی منظورته???

بیمه تامین اجتماعی داری???

عزیزم خیلیییی خطرناکه ی بار برو دکتر نوار قلب و اکو بده تا مطمین بشی اصلااااا کوتاهی نباید بکنی

نه🤦🏻‍♀️

اصلا به کسی نگفتم علائممو.

من کلا شخصیتم اینه تا دم مرگ نرم چیزی نمیگم🫤

حتی یه بار سرم زدم، امپولی که زدن توش بهم نساخت شروع کردم به سرفه کردن. داشتم خفه می‌شدم ولی می‌گفتم خوب میشه. تا دیدم نه واقعا دارم می‌میرم! با سر و دست و ایما و اشاره گفتم دارم خفه میشم تا دکتر به دادم رسید. بعد پرستارا بهم غرغر کردن که ممکن بود شوک باشه و بمیری، چرا هیچی نگفتی!!😵‍💫

شرایط مالی منظورته???بیمه تامین اجتماعی داری???عزیزم خیلیییی خطرناکه ی بار برو دکتر نوار قلب و اکو ب ...

نه شرایط مالی اوکیه

چون روستا ام دکتر قلب نداریم اصلا

شهر خیلی ازمون دوره، سه ساعت حداقل راهه

منم کنکور دارم🤦🏻‍♀️

به مامانمم بگم باور نمی‌کنه اصلا که مشکلم انقدر ریشه داره😵‍💫

میذارم بعد کنکور میرم حتما.