2777
2789

رابطه ما و خواهرشوهرام بشدت لج بازیه و اصلا خوب نیست ...دیشب اومدیم خونه مادر شوهرم شهرستان بعد من چون بشدت گرماییم و مشکل نفخ دارم اومدیم با شوهرم تو تراس خوابیدیم بچه سه سالمم اومد خهارش بهم گفت بیاین تو ک سرما میخوریم صبح مگس زیاده من گفتم هروقت مگس اومد میام تو .. حالا بچم از ۴ بیداره سرفه می‌کنه .. البته از قلبم داشت...الان می‌ره ب همه میگه ک من لج کردم و همه رو ب جونم میندازه چکار کنم😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیبگم خو میگی هر ویت پشه اومد میایم تو اونم حتما فک میکنه لج کردی منم بودم فک میکردم لج کردی

البته اون جمله رو آروم گفتم فک کنم نشنید .. ببین دیشب واقعا گرررم بود هر از گاه یه باد خنک میومد فقط منم بچم از قبل بخاطر پرنده حساسیت داشت سرفه داشت مخصوصا صبحا .. الان نمی‌دونم چرا استرس گرفتم

البته اون جمله رو آروم گفتم فک کنم نشنید .. ببین دیشب واقعا گرررم بود هر از گاه یه باد خنک میومد فقط ...

خخب عیب نداره برو چای نبات بده بخوره شاید سرما نخورده 

اگه خوردم به کسی نگین علائمش که سریع بروز نمیده

چیزی به ذهنم نمیرسه🙂😂❤
خخب عیب نداره برو چای نبات بده بخوره شاید سرما نخورده اگه خوردم به کسی نگین علائمش که سریع بروز نمید ...

ن من مشکلم اینه بین آدمایی گیر افتادم ک منتظرن یچی بشه  ک محکوم کنند فقط..الآنم اومدم شهرستان تا بعد تعطیلاتم هستیم 😭😭

خب مخاطبشون منم بی سر صدا میگه خدایا😭

پس اهمیت نده بذار بگه قرار نیست که ب هر چیزی و حرفی واکنش نشون بدیم

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل /که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم ..♥
خخب عیب نداره برو چای نبات بده بخوره شاید سرما نخورده اگه خوردم به کسی نگین علائمش که سریع بروز نمید ...

الان واقعا جوابی ندارم 😭 خواهرش گفت دیشب نبینم صبح بخاطر مگسا مارو از خواب بیدار کنید .. بعد تا وارد شدیم با اخم گفت هیسسسسس حرف نزنید ک من دیشب تا صبح نخوابیدم

بعدشم ک بچم سرفه زد گفت چقد گفتم گوش نکردین