2777
2789
عنوان

دعای مقاتل رو خوندید لطفا بیاین

148 بازدید | 15 پست

الان دلم میخواد بشینم وبخونم دنبال اینم یکی بیاد بگه معجزه کرده برام 

واقعامعجزه لازمم

اعتقاد نداری کامنت نذار حالم خیلی گرفته س 

یاعلی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله من خوندم و معجزه اش دیدم به خیلی ها هم توصیه کردم بخوننپ

چندوقت بعد معجزه دیدی

من به نیت این حاجتم دوبار یعنی دوتا صدتایی خوندم 

اما هیچی نشد

شما چندبارخوندی کی جواب گرفتی

یاعلی
هیچکس نخونده؟

من خوندم نه یکبار سه چهار بار در دل شب با حالت گریه و تضرع تنها حدود یک ساعت و نیم هم خوندنش طول کشید اما حاجت نگرفتم 

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
چندوقت بعد معجزه دیدیمن به نیت این حاجتم دوبار یعنی دوتا صدتایی خوندم اما هیچی نشدشما چندبارخوندی کی ...

من هرچی بیکار بودم می‌خوندم یادمه بچه شیر میدادم می‌خوندم با معنی اش می‌خوندم با التماس می‌خوندم خیلی زود نتیجه گرفتم یک ماه نشد

من خوندم نه یکبار سه چهار بار در دل شب با حالت گریه و تضرع تنها حدود یک ساعت و نیم هم خوندنش طول کشی ...

منم دل شب دو سری خوندم 

کاش اینقد درمونده نبودم 

حاجت من هیچ‌راهی نداره 

یاعلی
منم دل شب دو سری خوندم کاش اینقد درمونده نبودم حاجت من هیچ‌راهی نداره

اره خیلی سخته با کلی امید این دعا رو بخونی بعدش هنوز گره تو کارت باشه حداقل کاش دلمون آروم میشد 

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
اره خیلی سخته با کلی امید این دعا رو بخونی بعدش هنوز گره تو کارت باشه حداقل کاش دلمون آروم میشد

من سرشدم دیگه یه زمانی خیلی بیقراربودم 

به خودم حالی کردم نمیشه ونمیشه 

الان سر وکرخت شدم هیچی برام فرقی نداره فقط روزارومیگذرونم اماگاهی میگم شاید به اندازه کافی التماس خدارونکردم شاید بازم راهی باشه

یاعلی
من سرشدم دیگه یه زمانی خیلی بیقراربودم به خودم حالی کردم نمیشه ونمیشه الان سر وکرخت شدم هیچی برام فر ...

من سرشدم دیگه یه زمانی خیلی بیقراربودم به خودم حالی کردم نمیشه ونمیشه الان سر وکرخت شدم هیچی برام فر ...

ختم چهل و یک روزه یس برای من همیشه جواب میده ولی همت میخواد دیگه چهل ویک روز هر روز باید بخونی یک روز یادت بره دوباره از اول اما همیشه همین که روز آخر ختم هست خدا خودش یه معجزه می‌کنه که ناامید نشم