2777
2789

تازگیا پسرعموم ازدواج کرده و دخترِ یکی از فامیلای دورمون رو گرفته،و مامان این پسرعموم که زن عموم میشه خیلی مهربونه اما اون یکی زن عموم که زن عموی بزرگم میشه،شنیدم میخواستن منو برای پسرعموم بگیرن اما زن عموی بزرگم نزاشته و گفته زهرا خیلی نانجیبه و حجاب نداره و فلان....و مناسب این نیست در حالی که من برای همشون صدمو گذاشتم و مهربون بودم هرچی میگفتن، میگفتم چشم...

درسته عاشق پسر عموم نبودم اما این حرفای زن عموم آتیشم میزنه به نظرتون چیکاررکنم باهاش!؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق داری ناراحت بشی نمیخوام بگم واست مهم نباشن 

چون اگه نبودن اینارو نمیگفتی 

پس بهت حق میدم نمیدونم چند سالته ولی آدمای بد ذات و بدجنس و حسود وجود دارن چه در حقشون خوبی بکنی چه نکنی ذاتشون همونه و هیچوقت دلشون باهات صاف نمیشه!

پس تا جایی که میتونی سعی کن بهشون اهمیت ندی و خودتو دوس داشته باشی.

ارتباطتت رو هم خیلییییییی کمتر کن.

اخ خواهر

ی هفته سر حرفایی که زن عموم پس سر من پیش خانواده نامزدم گفته بود جنگه🤦‍♀😂😮‍💨

جالب اینجاس با جاریم که من  همسن بچه ها خودشم دستشون تو ی کاسس🫡

دختر بودن اینطوریه که فعلا ازت ناراحتم، دلیلشم حالا بعدا پیدا میکنم😌🤝
راوی که اینارو بهت گفته کی بوده چرا الان بهت اینارو گفته که روانتو بهم بریزه خبرش درست بوده

دختر عموی همون زن عموی بزرگم اومد اینارو بهم گفت

چند سال ازم کوچیکتره و هرچی میشه میاد بهم میگع، واقعا ناراحت شدم

حق داری ناراحت بشی نمیخوام بگم واست مهم نباشن چون اگه نبودن اینارو نمیگفتی پس بهت حق میدم نمیدونم چن ...

ولی دلم پُره میخوام بگم ثابت کن ببینم من کجا بهت بدی کردم