2777
2789
عنوان

سکته مغزی پدرم

258 بازدید | 26 پست

دوستان پدرم سکته مغزی کرده اونم شدید

دکتر گفت کل سرش لخته خون هست

اما فقط به چشمش و زبونش زده و تعادل نداره راه بره

بنظرتون چقدر طول میکشه خوب شه؟

سکته مغزی چقدر روی طول عمر تاثیر داره

من نگرانمممم

حالم خیلی بده

برا سلامتیشون ذکر صلوات بگیر سهم من ۱۰۰صلوات 

بهش فشار نیارید بزارید استراحت کنه 

زیر نظر متخصص مغز و اعصاب باشه 

دکتر میگه ک کی ب امید خدا جلسات فیزیو رو شروع کنید  

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

برا سلامتیشون ذکر صلوات بگیر سهم من ۱۰۰صلوات بهش فشار نیارید بزارید استراحت کنه زیر نظر متخصص مغز و ...

ممنونم عزیزم

چشمم

کلی نذر کردیم براش

الان بستریه

دستگاه خاصی بهش وصل نیست ولی داره دارو میگیره

انقدر براش حالم بده که زندگی برام بی معنیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه تربت امام حسین دارین آب کنید ی خورده بدین بخوره و ب بدنش بزنید اگه ندارین مهر امام حسین آب کنید بزنید ب سرش و بدنش و آیه الکرسی بخونید و فوت کنید بهش

از دکتر بپرسید چ غذایی بهش بدین

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

ممنونم عزیزمچشممکلی نذر کردیم براشالان بستریهدستگاه خاصی بهش وصل نیست ولی داره دارو میگیرهانقدر براش ...

ان شاءالله که هر چ سریع تر حالشون خوب میشه و بر میگرده خونه پیشتون💋💋😍 

ممنونم عزیزمچشممکلی نذر کردیم براشالان بستریهدستگاه خاصی بهش وصل نیست ولی داره دارو میگیرهانقدر براش ...

عزمزمه کاملا حالت را درک میکنم مامان منم سه چهارسال پیش داشت می رفت برا دندانش دکتر آسپرین قطع کرد بعدم فراموش کرد بخوره متاسفانه سکته مغزی کرد بینایی و کل سمت چپش درگیر شد صورت دست و پا بینایی هم میدان دید چپ را از دست داد حتما پیگیر باشید به محض مرخص شدن هم فیزیوتراپی خوب ببرید منم کارم تو اون مدت فقط گریه بود ولی شکر خدا توان دست و پا برگشت صورتش خوب شد بینایی بهتر شد ولی کامل نشد خدا رو هزار مرتبه شکر که توان دست و پای مادرم برگشت انشاالله پدر شما هم به زودی خوب میشه فقط دوران طلایی را از دست ندید 

چند روزشده؟

خونس؟

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

صلوات میفرستم براش🌹

"نذار يه غم، هزار تا نعمت رو از يادت ببره !"🌱📿.                 نه ازدواج کردن اونقدر خاصهو نه جدا شدن اونقدر فاجعه و بحرانما عادت كرديم با خاص كردن رويدادهاعدم وجود و نبودشون را تبديل به فاجعه كنيم.واسه همينه كه در بعضی از جوامع٣٠ سالگى سن خاصيه چون فكر ميكنن بعدش قراره چى بشه!حالا قبلش چى بوده كه بعدش چى باشه!٢٩ سالگيمون خيلى خاص بود حالاكه ٣١ سالگيمون بخواد فاجعه باشه؟!اصلا فراتر از اون از صفر تا ٣٠ سالگيمون چه گلى به سرمون زديم كه حالا از ٣٠ تا ۶۰ نمی‌تونیم بزنيم؟اما ما هنر و تخصص اصليمون خود زنيهيعنى عاشق اين هستیم كه شرايط عادى رو بحرانى كنيمو بعدش براش دنبال راه حل بگرديم.الآن كسانى كه طلاق گرفتن مردن؟يا كسانى كه ازدواج نكردن خيلى درمانده هستن؟يا كسانى كه بچه دار نشدن خيلى بدبخت هستن؟!چى تو سر ماست انصافاً؟!لطفاًياد بگيريم كه ازدواج و مدرک تحصيلى و بچه و...معيار ارزش گذارى ما نيستو اين‌ها فقط انتخاب‌ها و تصميماتیه كه ما در طول زندگى ممكنه بگيريم يا نگيريم.پس هر موضوعى رو اونقدر خاص نكنيمكه جهت مقابلش تبديل به فاجعه بشه.‌
ممنونم عزیزمتوکل برخدای بخشنده و رحیم🤲🏻🤲🏻🤲🏻

خداشفاش بده

یکی قبلامیگفت سکته کنه  کسی هرچه زودتر بازالو خون لخته شده کشیده،بشه زودخوب میشه

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،