2777
2789

۳۹ سال پیش مادر شوهرم فوت کرد پدر شوهرم که بچه های کوچیکی داشت به خاطر این که بچه ها نامادری نداشته باشن ازدواج نکرد وبچه هاش رو بزرگ کرد بعدش که بچه ها ازدواج کردن باز گفت اگر ازدواج کنم پای بچه هام بریده میشه ولی آخر عمر که درمونده و نا بینا شد بچه ها ولش کردن و ۷ماه اخر عمرش رو بردن سالمندان بهش خیلی بدی کردن من که عروس بودم میدیدم ولی هیچ کاری از دستم برنمی‌آمد بچه های خوبی نداشت اجازه دخالت نداشتم برادر شوهر کوچیکم اگر حرف میزدم از پدرشوهرم دفاع میکردم شروع می‌کرد به بددهنی وپرخاش که به تو چه ربطی داره پدر خودمونه حالا الان فامیل شوهرم وقتی پدر شوهرم فوت کرد خیلی بد برخورد میکنن بچه های پدرشوهرم رو چون اینا به پدر شوهرم بد کردن منم عروس اون خانوادم همه یا به منم اخم میکنن یا متلک حالا من خیلی دلم گرفته همش میگم خدایا تو که شاهدی من بد پدرشوهرم رو هیچ وقت نخواستم پس دلیل این بی‌آبرویی چیع

تعداد رای : 1
نظرسنجی
ه رهبهز
0
0%
ترهزهززا
1
100%

همسرت نمیتونست بیاره خونه و ازش نگهداری کنید؟! 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

گناه اونا گردن شما نیست 

تقصیری هم نداشتی 

نگاه دیگران رو نمیتونی کاری کنی

خدا اولاد بد نسیب هیچکس نکنه 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه سری حرفا هست که نمیشه گفت انگار فقط باید به خود خدا گفت تو خونه پدر شوهرم خیلی اختلاف بود از حقوق پدر شوهرم تا خیلی چیزهای دیگه اگر من میخواستم یه کمکی هم بهش کنم یا یه روز برم خونش یا اون موقع ها که سرحال بود بیارمش خونم میگفتن به خاطر پولش آورد یه جور بود که حتی میخواستم براش یه کار خیر کنم صدتا حرف پشتم بود