2777
2789
عنوان

بارداری و سقط

140 بازدید | 10 پست

دوستان سلام ، من بارداری موفقی نداشتم ، یعنی به زودی جنین دفع میشه. فکر می کنم ساک جنین تشکیل شده بود اما رشد نمی کرد....حدودا یک ماهه که حامله شدم . چون زود فهمیدیم کار به اتاق عمل نمی کشه و دفع میشه ....منتها خود به خود که نشد ...احتمالا با قرص باید دفع بشه....کسی تجربه ی مشابه داشته؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پارسال دوماهه بودم سقط شد.قلبش یهووایساد.رفتم بیمارستان سنوواژینال کردن گفتن بایدبمونی خودش بیوفته منم حسابی خونریزی داشتم واسه همین چندلیوان زعفران دم کردم خوردم وکلی پله بالاپایین کردم تادفع شد.ولی بقایاداشت رفتم شربعتی کورتاژکردن راحت شدم.التنم سه ماهه تواقدامم

آدمهابرای هم سنگ تمام میگذارند!نه آنجاکه کنارشان هستی،نه؛آنجاکه زیرخروارهاخاک خوابیدی سنگِ /تمام/رامیگذارندومیروند........!!!!

هفته ی پیش فهمیدم این موضوع رو .... امروزم می خوام برم سونوگرافی.... میخوام بدونم دفعش درد داره؟ آزمایش ایمونولوژی و ژنتیک ندادم چون پزشکم گفت لازم نیست خودت رو درگیر این مسائل کنی چون طبیعیه و شایعه بین خانوم ها.

یه سری ازمایشا باید بدی به احتمال زیاد مشکل انعقاد خون داری چند بار سقط کردی؟

فقط 23 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
یه سری ازمایشا باید بدی به احتمال زیاد مشکل انعقاد خون داری چند بار سقط کردی؟

نه من هیچ مشکلی ندارم ، کلی آزمایش دادم قبل از بارداری .......اولین باره که سقط داشتم . من آدم سالمی هستم خدا رو شکر ، تغذیه ام خوبه ، ورزش می کنم ، کار می کنم ، هیچ وقت هیچ بیماری نداشتم الحمدلله!

نه من هیچ مشکلی ندارم ، کلی آزمایش دادم قبل از بارداری .......اولین باره که سقط داشتم . من آدم سالمی ...

اگه دفعه اول که مشکلی نیست اگه حالت مکرر داشته باشه نیاز به ازمایش هست

فقط 23 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

بیشتر می خواستم بدونم دفعش با قرص و شیاف درد داره یا نه؟ باید بستری شم؟ یا تو خونه هم میشه دفع کرد؟ دکتر من فقط سه روز تو این شهر هست. سه روز آخر هفته رو میره تهران...بذارم قرص رو روزی مصرف کنم که خودش باشه؟

عزیزم چون هفتش پایینه خود به خود دفع میشه چون بارداری اولته نرو سریع کورتاژ.تو خونه زعفرون غلیظ دم کن بخور گیاه تخم شوید و یا عروسک پشت پرده بگیر دم کن بخور.گرمیجات زیاد بخور پله بالا پایین کن تا دفع بشه.منم 3با بارداری مثل شما داشتم و 3تا سقط هم تو خونه بدون هیچ دارو و شیافی سقط کردم.