2777
2789

مامانم گریه می‌کنه هرموقع میبینم بابام ناراحته همهههه شدم ۹۷  کیلو قدمم ۱۶۰ نمیدونم چ غلطی کنم 

توروخدا عمل خیلی درد داره اسلیو معده یا بای پس نمی‌دونم یه چیزی باشه که فقط فوری لاغر بشمم حداقل یه ۱۰ کیلویی نمیگم ۵۰ کیلو ولی حداقل تو دوماه سه ماه اینا لاغر بشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی تونمااا خیلیی بیش از اندازه آزادم ضعیف شده

چرا میتونی

اگ واقعا بخوای

این دوتا معجزن

قند مصنوعیو چیزای چربو جذف کن

و یاشگاهم برو مطمئن باش میتونی

پشت هر آدمی یه داستانه   و    پشت هر داستانی یه آدم...🌱ساده عبور نکن از دنیایی که فقط یکبار تجربه اش میکنی🍃🧡
بخدا نفسم تنگ شده دیگه

میتونی

اگ بخوای

از فردا رژیمو شروع کن

و باشگاه ثیت نان کن

پشت هر آدمی یه داستانه   و    پشت هر داستانی یه آدم...🌱ساده عبور نکن از دنیایی که فقط یکبار تجربه اش میکنی🍃🧡

عزیزم اولا که این عملا بدرد نمیخورن چون عوارض دارن بعدشم روند کاهش وزن بایذ تدریجی باشه من خودم ۹۰ کیلو بودم الان ۴۹ ام  باید ورزن تمرین منظم داشته باشی اگر یعو لاغر شی مطمئن باش عوارض جبران ناپذیر داره اصلن به صلاح نیست ورزش و رژیم غذایی مناسب که میتونه کمکت کنه در غیر این صورت 

اگر سریع لاغر شی وزنت ذوباره سریع بر میگرده یا عمل و اینا ممکنه باعث عوارض بشه

نمی تونمااا خیلیی بیش از اندازه آزادم ضعیف شده

عزیزم با این خانومه تماس بگیرین یه کانال معتبرم داره توی روبیکا 

محصولات چاقی لاغری میفروشن.من خودم ازشون خرید کردم خیلی راضیم شمام بهتره حداقل باهاشون یه تماس بگیرین ۰۹۳۸۳۷۰۸۷۸۹