2777
2789
عنوان

مادرم مدام نفرین میکنه

87 بازدید | 4 پست

با مادری که مدام کارش نفرین کردنه چیکار باید کرد. دیگه بعد سالها شروع کردم به بی احترامی. 

بعدش حس میکنم نمازام دعاهام هیچکدوم قبول نمیشن دیگه . دعا میکنم میگم خدا ازم بدش میاد قبول نمیشه حسم همش بدبینی به آینده و منفی نگری شده.

من دیگه تحملم تموم شده هرکاری کردم درست نشد رفتارش . من خیلی درمونده شدم 

ببین گلم آخه دلیل نفرینش چیه؟بنده خدا اعصابش مشکل داره؟

واینکه فایده نداره با بی احترامی درست نمیشه خودتم عذاب وجدان میگیری .این نگرانی بابت آینده بخاطر همین بی احترامیای اخیرته و طبیعیه حست . سعی کن باهاش آشتی کنی . و با زبان خوش باهاش حرف بزن .میدونم قبلا خیلییی تلاش کردی ولی مادرت شاید احتیاج به محبت تو داره ولی اصلا بروز نمیده 

ببین گلم آخه دلیل نفرینش چیه؟بنده خدا اعصابش مشکل داره؟واینکه فایده نداره با بی احترامی درست نمیشه خ ...

همیشه همینطور بوده از بچگی

نفرین مثلا برای یه لیوان آب دستت خورده ریخته رو میز و .... 

آره دیگه میگم من اینکارو کردم دیگه نماز خوندنم چیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه همینطور بوده از بچگینفرین مثلا برای یه لیوان آب دستت خورده ریخته رو میز و .... آره دیگه میگم م ...

به نظرم مادرت عادت کرده به نفرین کردن . واینکه احتمالا عصبی و کم حوصله بوده کلا از اول . سعی کنین کلا خانوادگی بهش محبت کنین و بهش بگین ک دوسش دارین و دوست ندارین عمدآ اذیتش کنین . نه گلم تو باهاش آشتی کنی نمازتم بخوان .تو قلبت که از سنگ نیس!خدا میبینه .متوجه عذاب وجدان و پشیمونیت شده . سعی کن بی احترامی فقط در حد یه کوچولو تن صداتو بالا ببری نه حرفای زشت . اینجوری هم دفاع کردی هم بی احترامی خاصی نکردی