2777
2789
عنوان

وای الان چیکار کنم موهامو زدم

1318 بازدید | 85 پست

موهامو چن روز پیش از ته زدم تا باسنم بود حتی بلندتر 

عجله داشتم 

ارایشگره کش بست بعد قیچی کرد گذاشت رو صندلی منم انقد عجله داشتم یادم رفت بگیرم بعدشم گفتم بیخیال خودش میندازه دور الان هزار فکرو خیال میزنه به سرم نره بفروشه اون مو ازش استفاده بد بشه اخه من راضی نیستم  خیلی میترسم حتی خودم سر اینکه نمیدونستم قراره چی بشه نفروختم  نمیدونم چیکار کنم چی به ارایشگره بگم هم ناراحت نشه هم بفهمم چیگار کرده

همون شب یادم اومد گفتم بیخیال میگیرفتی چی میشد مینداختی دور دیگه همین کارو ارایشگر میکنه الان میگم نکنه بره بفروشه یا چمیدونم اخه بلند و سالم و پر بود

زندگی کوتاهه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا مشکل داره برات

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻‍🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)وزن: 71.55📏وزن هدف58🏋️‍♀💪🏿( ۱۴٠۴/۳/۲)هدف اول68🔒هدف دوم65🔒هدف سوم62🔒هدف چهارم58🔒

درست فکر کردی

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم