2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و ب یک پدر معتقد خداشناس اخه یک دست صدا نداره امشب بدجور بریدم

بله حرفتون درسته اما مادر برای دختر یه چیز دیگه اس شما قشنگ الگوی بزرگسالی دختراتونین سعی کنید به خاطر حضور اونام شده مادری کنید براشون 

مهم دله وگرنه چشم هر روز یکی بهترشو میبینه

بله حرفتون درسته اما مادر برای دختر یه چیز دیگه اس شما قشنگ الگوی بزرگسالی دختراتونین سعی کنید به خا ...

همسرم وقتی بین عملیات فاصله میوفته یا دعوا میکنیم یا ب هردلیل دیر میشه خود....میکنه اخه پدر دوتا دختر چطور اینکارو میکنم امشب مطمئن شدماخه چطور بپذیرم چنین چیزی رو

همسرم وقتی بین عملیات فاصله میوفته یا دعوا میکنیم یا ب هردلیل دیر میشه خود....میکنه اخه پدر دوتا دخت ...

باهاش صحبت کن منطقی بدون دعوا خواسته هاتونو به هم بگید شاید درست شد

مهم دله وگرنه چشم هر روز یکی بهترشو میبینه

یکی از اشناهای ما ،خانمه چند تا بچه داشت خودکشی کرد

مرده خیلی راحت بکی رو جایگزین کرد از اولی ام خوشگلتر 

اما بچه های اون خانم نابود شدن

حانم دوم سه تا بچه به دنیا آورد و با بچه های خانم قبلی خیلی بد رفتاری کرد 

منم هر وقت دلم مرگ میخواد یاد این خانم میوفتم که چطور بچه هاش آواره شدن 

پدرشون پولداره ولی پول فقط برای بچه های زن دومه 

همسرم وقتی بین عملیات فاصله میوفته یا دعوا میکنیم یا ب هردلیل دیر میشه خود....میکنه اخه پدر دوتا دخت ...

واااااا واسه این موضوع اینقدر ناراحتی؟! بنظرم زیادی داری بزرگش میکنی