2777
2789
عنوان

خواهشا بیایننن

54 بازدید | 12 پست

سلام خانما من مدتی میشه با دوست پسرم قطع رابطه کردم یه چند شبیه یه پسری رو میبینم واقعا ازش خوشم اومده این شبا فامیل زیاد از مکه میاد و چون الان مسافرتم هم توی تالار میبینمش هم توی هیئت توی روستامون هستیم طرف خیلی جذابه واقعا هم پسر خوش اخلاقیه و من ندیدم اصلا به دخترای دیگه نگاه کنه همیشه فقط به من نگاه میکنه و سریع روشو اونور میکنه منم زیاد باهاش چشم تو چشم میشم فکر میکنم بهم حس داره نمیدونم چیکار کنم که حسش بهم بیشتر بشه میشه کمکم کنید ؟

خودت باش

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

متاسفانه توی این چیزا خوب نیستم 😭

شرط اولش اعتماد به نفس هست 

شرط دومش نواختن خودته 

و شرط سومش یکم مهربونی و دلبری 

اغوا شده و فاتحه 😉

کاربر مرد درخواست نده . هر خانمی درخواست بده می‌پذیرم 

خودم هستم ولی دوست دارم یه کوچولو خانومانه تر رفتار کنم ولی خب انگار نمیشه 🥲

رفتاری خاصی نشون نده

خودتو تابلو نکن

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

شرط اولش اعتماد به نفس هست شرط دومش نواختن خودته و شرط سومش یکم مهربونی و دلبری اغوا شده و فاتحه 😉

حقیقتا خیلی دختر کم رویی هستم اعتماد به نفس متوسط دارم ولی نمیتونم باهاش حرف بزنم یا مهربونی کنم فقط بعضی وقتا نگاهش میکنم بعدش یه لبخند کوچولو میزنم 

حقیقتا خیلی دختر کم رویی هستم اعتماد به نفس متوسط دارم ولی نمیتونم باهاش حرف بزنم یا مهربونی کنم فقط ...

همینم کافیه 

البته بستگی داره اون لبخند خوشگلت رو چطور میرنی عزیزم 

تو لبخندت یکم مهربونی 

و یکمم شیطنت باشه 

اغواش کردی

همینم کافیه البته بستگی داره اون لبخند خوشگلت رو چطور میرنی عزیزم تو لبخندت یکم مهربونی و یکمم شیطنت ...

آره هست یک بار ذوق کردنمو دید بعد از این که بهم نگاه کرد 🥺🥲

آره هست یک بار ذوق کردنمو دید بعد از این که بهم نگاه کرد 🥺🥲

خب قربونت برم اون خودش دوستت داره 

اما یه چیزی بهتر بگم 

چون دخاری خودت رو سبک نکن 

روی خوش نشون بده 

دلی پیش قدم نشو

خب قربونت برم اون خودش دوستت داره اما یه چیزی بهتر بگم چون دخاری خودت رو سبک نکن روی خوش نشون بده دل ...

ممنونم که پیشنهاد های خوبی میدی قشنگم آره درست میگی ✨️🫶🏻