2777
2789
عنوان

امروز فهمیدم چرا پسرها زن نمیگیرن

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 31 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به حقوقتون داره ولی مواظب باشید زود بچه دار نشید من خونوادم وضعیت مالیش خوب نبود خیلی عذاب کشی ...

خودمم الان ۳۲ سالمه گفتم ۲ سال دیگه بچه دار بشم اونموقع۳۴سالمه ولی از یه طرف میگم ۳۴ دیره

بله

بنظرم باهاش ازدواج کن از نظرم اولویت مالی تو ازدواج شغل و ثابت خونس عروسیم نگرفتی نگرفتی نهایت فک و فامیل شام دعوت میکنین منظورم اقوام نزدیکه

آقایون درخواست ندن. مخالف حضور افغانیا چو ایران نباشد تن من مباد❤️

با این وضع اقتصادی، ازدواج واقعا سخت شده. ولی مشکل اصلی اینه که وقتی شرایط مالی یکی خوب نیست، توقعات باید منطقی‌تر باشه. حالا که پس‌انداز نامزدت محدوده، باید واقع‌بین باشی و به جاش روی احساسات و تعهدات تمرکز کنی. پدرها معمولا بیشتر نگرانی دارن که مبادا بعدا دچار مشکل بشی. اما اگر خودت می‌خواهی و شرایطت اجازه می‌ده، بهتره به خودت اعتماد کنی.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

با این وضع اقتصادی، ازدواج واقعا سخت شده. ولی مشکل اصلی اینه که وقتی شرایط مالی یکی خوب نیست، توقعات ...

دلم خونه از یه طرف میگم پدر و مادرمم نگرانم هستند از یه طرف میگم خب نامزدم گناه داره 

خودمم الان ۳۲ سالمه گفتم ۲ سال دیگه بچه دار بشم اونموقع۳۴سالمه ولی از یه طرف میگم ۳۴ دیره

حقیقتش زیاد موفق نیستم دوسال باهاش برو زیر یه سقف ببین چجور آدمیه بعد ازدواج با قبلش فرق داره طبق کفته ها حالا اونوقت اقدام کن همچین بچم مهم نیست اگه همو دوست داشته باشید 

آقایون درخواست ندن. مخالف حضور افغانیا چو ایران نباشد تن من مباد❤️

سعی کنید سخت نگیریدالبته اگ بقیه شرایط اخلاقی و .... باهم تفاهم دارید

والا اخلاقش خوبه و تفاهم داریم من هم اصلا سخت نمیگیرم بالاخره میدونم گرونیه و باید طرف مقابل رو درک کرد و  همه چیو قبول کردم انقدر که خونوادم همش دعوا میکنند چرا همه چیو راحت قبول کردی

والا اخلاقش خوبه و تفاهم داریم من هم اصلا سخت نمیگیرم بالاخره میدونم گرونیه و باید طرف مقابل رو درک ...

شرایط سختیه واقعا

ب پسر هم زیاااد اسون بگیری خوشی میزنه زیر دلش والا