2777
2789
عنوان

امروز فهمیدم چرا پسرها زن نمیگیرن

488 بازدید | 31 پست

امروز با پدرم بازم سر نامزدم بحثم شد

نامزد من کارمنده خونه هم داره از نظر وضع مالی زیاد خوب نیست و پدرشم فوت کرده و کسیو نداره ساپورتش کنه. الان واسه عروسی دویست و پنجاه تومن پس انداز داره حالا بهم میگه صد تومنش رو میدم طلا و پنجاه هم یخچال فریزر و تلویزیون بقیه هم برای خرج مراسم الان بابام میگه صد تومن طلا کمه مهریه هم که ۱۴ سکه است و بازم کمه منم گفت پدر جان خب نداره چیکار کنم اونم گفت نداره زن نگیره 

فک کنم با این گرونیا ما مجردها باید با ازدواج خداحافظی کنیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم خواهر

یا باید قبول کنی و بسازی یا کلا قید ازدواجو بزنی

منم پسر بودم زن نمیگرفتم یکی دیگه رو هم بیارم بدبخت کنم

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                   من حسابم ز همه مردم این شهر جداست.                               من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست🫠✨️

هر کس سطح توقعش یه جوره 

ولی وقتی میگی خونه داره یعنی خیلی جلوعه والا 

طلاهم توقعت رو پایین بیار باهاش کنار بیاین به خاطر زرق و برق که داره تلاششم میکنه دلخوری پیش نیارین 

بعدم خودت باید مدیریت کنی هوای نامزدت رو داشته باش

خودمم کارمندم میدونم که با هم میتونیم زندگیو بچرخونیم

بستگی به حقوقتون داره ولی مواظب باشید زود بچه دار نشید من خونوادم وضعیت مالیش خوب نبود خیلی عذاب کشیدم این چند روزه فقط حسرت میخورم 

آقایون درخواست ندن. مخالف حضور افغانیا چو ایران نباشد تن من مباد❤️